morgana Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 (edited) epizoda je cist egzistencijalizamkoju godinu je kasno da se ubaci neka referenca na antonionija, ali legla bi sasvimradnja je glatko tekla, ali mi je ujedno bila malo smorna. pit kao don nekad, zena mu domacica kao beti, i sl. zijev. i (neuspjela) inicijacija u svijet odraslih muskaraca je bezveze. Edited April 16, 2012 by morgana
morgana Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Mid-Century Ads: Advertising from the Mad Men Era
Ryan Franco Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 (neuspjela) inicijacija u svijet odraslih muskaraca je bezveze.meni je ovo bila najgluplja scena u istoriji mad mena
lostfanforever Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 meni je ovo bila najgluplja scena epizoda u istoriji mad mena toliko :(
Ryan Franco Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 ali nemoj podcenjivati cosgrovea. imam osećaj da će biti svašta oko njega. obzirom da je kreativniji od kreativaca.
morgana Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 nece valjda da krenu pojacano da pletu epizode oko pojedinacnih likovakoga briga za totako je i lost propao <_<
korindjar Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 haha, znači ne skidati 5. sezonu?...do uključenja scaba
scab Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 ja se oštro ograđujem od svih negativnih komentara o novoj sezoni! posle prošle sezone koja mi je bila veoma slaba, ova mi je legla ko Seli šamar. jedino mi je peta epizoda za nijansu slabija, ali ostale sadrže nekoliko novih omiljenih mad men scena - žurka, pegi&rodžer, pegi&crnkinja, džoanina beba u ofisu...
Filipenko Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Vau, živ nisam bio dok nisam video Džoanu sa bebom u kancelariji u legendarnoj sceni gde prošeta po kancelariji sa kolicima i bebom, vrhuncu dramaturškog uzbuđenja
morgana Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 ja se oštro ograđujem od svih negativnih komentara o novoj sezoni! posle prošle sezone koja mi je bila veoma slaba, ova mi je legla ko Seli šamar. jedino mi je peta epizoda za nijansu slabija, ali ostale sadrže nekoliko novih omiljenih mad men scena - žurka, pegi&rodžer, pegi&crnkinja, džoanina beba u ofisu...mene prilicno nervirao format ove epizode. prica o svakom liku ponaosob je jos i ok, ali u zbiru - to nije moj mad men <_<i nema vise one suptilnosti koja mi je bila najsuper u seriji
scab Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 mene prilicno nervirao format ove epizode. prica o svakom liku ponaosob je jos i ok, ali u zbiru - to nije moj mad men <_<i nema vise one suptilnosti koja mi je bila najsuper u serijipa meni je ova sezona i bolja od prošle baš zato što ponovo ima gomile priča ispod klasične mad men površine. eto, imaš onaj deo kada džoan dovodi bebu u firmu u kojoj samo ljudi kojima sve moraš crtati neće videti smiješne momente kad rodžer uleti sa rečenicom "there's my baby", kad se pegi i pit svađaju oko toga ko će uzeti bebu kao nesuđeni roditelji i ostali medmenovski detalji koji nagrađuju one koji su pazili na času prethodnih pet sezona.
Filipenko Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Vau, živ nisam bio dok nisam video Džoanu sa bebom u kancelariji u legendarnoj sceni gde prošeta po kancelariji sa kolicima i bebom kojoj Rodžer tepa sa rečenicom "there's my baby", vrhuncu dramaturškog uzbuđenja
Ryan Franco Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 (edited) jbt pa ta epizoda je druga u ovoj sezoni, a pre dve strane si komentarisao četvrtu. kojim redom ti gledaš? možda ti se zato ne dopada. Edited April 25, 2012 by McCabe
Filipenko Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Kao što možeš primetiti, priča se o sezoni en ženeral®...
Recommended Posts