Jump to content
IGNORED

Dušeci

Krotka

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, Mil@n said:

Jel ikea "raznosi"? Imam avto, al nema šaje da stane 140x200.

Urolan je, ako ne voziš Smarta, staje sigurno.

IKEARolledMattress.jpg

Posted
11 hours ago, Frank Pembleton said:

E kad se spomenu IKEA gledao sam na sajtu i ono što me zbunilo je da piše da svi dušeci dolaze urolani?
Pa jbte kako će da urolaju to sa svim tim oprugama? Na šta će to da liči?

Funkcioniše savršeno, no frks.

Posted
15 hours ago, I*m with the pilots said:

Taj iz Ikee nam stoji sad za goste, meni je bezveze. A moj surpug spava na takvom i uziva.

E, i ja sam ga probao 3 minuta prvo veče i zaključio isto. A onda mi je jednog dana samo on ostao, pa sam bio prinuđen da na njemu prespavam celo veče - od tada samo na njemu i spavam, samo ga presavijem. A nije da nemam majčinih starih perjanih, svih veličina. Kao što rekoh, skroz je individualno to sa dušecima i jastucima.

Posted (edited)

samo da dodam +1 na slarafiju... s tim sto imam obican diplomat malo meksi od extra (valjda, ili obrnuto) i zaista sto kaze kejt budis se odmoran...

bio oko 50k, plus dobili posteljinu gratis

Edited by extragluv
Posted
4 hours ago, zorglub said:

IKEARolledMattress.jpg

Evo, pitaću ono što svi misle :D

Kako ga jebeno srolaju? 

Posted (edited)

Jbm li ga, valjda imaju mašine za sabijanje, vakumiranje. Ekstremno je zadovoljavajuće gledati kako se naduvava kad otvoriš pakovanje. Moj čak nije ni smrdeo, a to uglavnom svi ističu u review-ovima, čak i na uputstvu stoji mogućnost miomirisa.

Edited by zorglub
Posted

Kupio sam baš ovaj Hovag. Kao tvrdi, al u suštini i nije nešto tvrd, kontam duplo mekši od ovog što imam sada, al to je ok pošto ne volim puno tvrde, 25000 160x200. 

Al kolika gužvetina, čekao sam u redu pola sat,a i tako na svakoj kasi, jel to uvek tako? Ludilo.

Posted
55 minutes ago, Mil@n said:

Kupio sam baš ovaj Hovag. Kao tvrdi, al u suštini i nije nešto tvrd, kontam duplo mekši od ovog što imam sada, al to je ok pošto ne volim puno tvrde, 25000 160x200. 

Al kolika gužvetina, čekao sam u redu pola sat,a i tako na svakoj kasi, jel to uvek tako? Ludilo.

Kad si bio?Danas?

Ja cu sutra da odem ne verujem da cu odma da ga kupim, jel mi zapeo za oko jedan u Jysku....

Posted

Danas, vrati se pre par sati. Al sutra je ponedeljak, kontam 100x manje ljudi, pa ćeš moći na miru da probaš sve. Ja kada sam se valjao po dušeku, bila neka kao yoga preko razglasa, odspavao sam jedno 10 minuta :D 

Posted

ja spavam na tom hovagu i sasvim sam zadovoljna.

koliko se sećam, rekli su mi da pošto se raspakuje treba mu dva-tri dana da se potpuno opusti i tek je tada spreman da se na njemu spava.

Posted
Jel ikea "raznosi"? Imam avto, al nema šaje da stane 140x200.
Raunosi za online kupovinu, mislim da je 500din, a ako kupiš u radnji i tražiš prevoz, onda je skuplje.

Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока

Posted
Raunosi za online kupovinu, mislim da je 500din, a ako kupiš u radnji i tražiš prevoz, onda je skuplje.

Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока

Mislim da je Ikea malo bezobrazna sa dovozom od 3000, ako nisu smanjivali, Jysk je 1500, a ja pošto sam baš blizu 1000...

... Shiit has hit the fan...

Posted
On 11.9.2019. at 10:35, zorglub said:

IKEARolledMattress.jpg

Taj sam kupio bukvalno.

Jebe otca kako je tvrd i dobar hi hi

Posted

Velja se odlučio za lvl dis. 

Neće mu taj dugo biti tvrd. 

Al dobro i labavi ovo ono. 

Posted
Velja se odlučio za lvl dis. 
Neće mu taj dugo biti tvrd. 
Al dobro i labavi ovo ono. 
Umesto švedžana biće Danci jbga znam jezik onako gastarbajterski...

... Shiit has hit the fan...