September 16, 20195 yr 19 hours ago, Mil@n said: Kao tvrdi, al u suštini i nije nešto tvrd, kontam duplo mekši od ovog što imam 19 minutes ago, Caligula said: Jebe otca kako je tvrd i dobar hi hi
September 16, 20195 yr pripisaću to razlici u godinama izgleda će padne 1 šlarafija Edited September 16, 20195 yr by kud u maglu Simoviću
September 16, 20195 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: izgleda će padne 1 šlarafija mislim da ćeš biti zadovoljan. (sent from šlarafija dušek 😎)
September 16, 20195 yr Na "kockama" sam spavao najbolje u životu. Hovag bre, eto na prethodnoj strani.
September 22, 20195 yr Hovag brothers? Moj evo stoji srolan dok mi se gajba ne isprazni, što je 01.09.
September 23, 20195 yr 8 minutes ago, Frank Pembleton said: To je sve "od pene"? ... Shiit has hit the fan... Lateks, memory pena i hladna pena.
September 23, 20195 yr Lateks, memory pena i hladna pena.Pa to...Nema "žice". Rekoh možda ne umem da nađem... ... Shiit has hit the fan...
April 29, 20204 yr Da li je neko nekad probao onaj jastuk za spavanje sa podlogom/stranom koja "hladi" ? Kao neki kuling gel ima. Jel valja to icemu, vredi li? Treba mi novi jastuk, a takvi su preskupi da ih naslepo kupim. Ima kod AliKineza za fine novce, ali to cu docekati nikad i u ko zna kakvom stanju.
May 13, 20204 yr Jedno glupo pitanje. Kupim ukrojeni čaršav sa lastišem, i posle pranja vidim da je lastiš samo sa gornje i donje strane, sa bočnih koje su duže ga nema. Možda bih i pokušao da ga vratim, ali nisam siguran da li je greška ili postoje i takvi? Svi koje sam do sad vidjao su imali gumu skroz okolo, nešto sumnjam da će ovo držati...