Jump to content

Podcast

Featured Replies

da li neko pamti da je imao Upotrebu coveka za lektiru 4. srednje?

• Replies 875
  • Views 92.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Najjace je sto je i u razgovoru pogresio pa ga je Peca ispravio, ali nije delovalo da se nesto naljutio.    Inace, imao je Peca ovde u Kragujevcu pre nekoliko godina jedan javni nastup na ne

• johan nagel
    johan nagel

Мени је невероватно да људи и даље масовно у 2024-ој години не капирају шта је јебени подкаст и да не схватају да то није емисија у којој имаш водитеља који служи само да поставља питања и госта који

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Za voditelja nema vece pohvale nego kad impresioniras svog gosta. Pripremajuci se za razgovor sa Alexander Payneom na filmskom festivalu u Sarajevu Galeb je pogledao sve njegove filmove a ne samo posl

Posted Images

Ja se sećam Tišme za lektiru. : )

Imali smo problem sa razumevanjem "Upotrebe čoveka", profesorka se mučila oko analize, a i nije aktivirala ikakvu diskusiju, jer je jedva čekala da se ta knjiga pretrči.

Kada je delo zadala kao temu za pismeni zadatak, svi su birali slobodnu temu. 🫠

Naravno, druga omiljena knjiga za mene najboljeg autora sa ovih prostora

Koja je prva? : )

"Koje volimo", bukvalno ko da čitaš pesme Tom Vejtsa.

Super je i zbirka "Najbolje pripovetke" ali ne znam da li je to zvanično izdanje ili je neko napravio kompilaciju.

On 15. 4. 2025. at 22:06, Amos said:

Pravo dobar HistoryCast. Jesu suštinski vanila, jer ne možeš ispričati mnogo u emisiji od 2.5 sata, ali dovoljno da ljudi kopaju dalje ako se zainteresuju.

Epizode o vijetnamskom i španskom gradjanskom ratu su super.

ja sam poceo da slusam meni interesantne epizode hronoloski. u pocetku su radili epizode po sat vremena, sto je kriminalno kratko za istorijske licnosti kao sto su aleksandar makedonski ili napoleon. vidim da su novije epizode duze, sto je dobro. prija mi da slusam srpski.

interesuje me dobar podcast ili knjiga o dzingis-kanu. dosao sam do pola knjige koju je napisao neki melehin i nikako mi ne ide dalje koliko je lose napisano.