Jump to content
IGNORED

Formula 1

burekdzija

Recommended Posts

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

617

• Jimmy Kowalski

485

• renne

428

• Sludge Factory

345

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jao kakva trka! Neprijatnost u vidu Ferarija je umanjena činjenicom da je najpreticaniji vozač odlučio da se soldier up-uje tek kad mu je na rep došao grozni Alonso. Gajim velike simpatije za Red Bull duo, ali Veber je baš upropastio dosta toga na kraju. A Baton je car, živ bio! Iskidah živce kod onog izletanja. I baš mi je žao Fetela. U pouzdanijem bolidu bi već bio nedostižan. Trebalo bi uvesti kišu na svaku trku!Jenson-Button-Champagne_2436374.jpg

A Webber je idio na kub, koliko sam samo psovao kad je napravio onu glupost.
Ja se prepoznao u tvom postu :), i slazem se sa duccinim postom.Po prikazanom Ham I Web su zasluzili bolja mesta. Kubica je bio sjajan, Ferari neubedljiv, Baton srecan, Vetel konstantan.Ham bi mogao da poradi na stedljivosti pneumatika u trci i taktici do sledeceg vikenda. Edited by exTRaGluv

Da su sve trke upola kao i ova bilo bi fenomenlno.Baton, Hamilton, Kubica, Sumaher(:P) :Hail: Za Fetela stvarno steta, sad ne znam da li je on ili kocnice.U ferariju mrski Alonso odlican dok nije sustigao mrskog Masu.Veber je budala i uvek je bio.

Ne bih se slozio. Pokazalo se da je jako stedljiv prema pneumaticima i to mu ove sezone moze doneti ogromnu prednost nad mnogim takmacima u vidu samo jednog pit stopa...uzevsi u obzir pouzdanost i snagu bolida dodatni benefit kao ovo moze biti tas na vagi. Sta znam, bice mozda i najneizvesnija sezona ikada, vidim 5 pretendenata na naslov, ako ne i svih 6. A verujem da ce pasti i rekord po broju razlicitih pobednika trka u sezoni...

Petak1. slobodni trening 04:00 - 05:302. slobodni trening 08:00 - 09:30Subota3. slobodni trening 07:00 - 08:00Kvalifikacije 10:00NedeljaTrka 10:00

U najavi dobra trka sutraTrening ludnica,1.Webber2.Rosberg3.Vettel4.Sutil5.Hulkenberg6.Kubica ...17.Button19.Alonso20.Hamilton21.Massa

E do kurca! Preforsirao ga Alonso!Mada sam zadovoljan bez obzira na to sto je odustao, kako je bilo juce i danas na pocetku ovo je jos i dobro.