October 30, 20168 yr Au al je Vettel postao jadan, razocarava iz vikenda u vikend. Naziva Massu glupim zato sto se zestoko opire za poziciju posto ce jelte obojica istrositi gume
October 30, 20168 yr vetelu ništa nije trebao ovaj public meltdown...neće se mali opametiti bez par vaspitnih,,, ne vredi... Edited October 30, 20168 yr by Dark Wader
October 30, 20168 yr Vettel vam je kriv ? Ma nabijem na kurac i direkciju i njihovu novu zvezdu.Nije kriv, nego ono divljanje na kraju mu nije trebalo. A i ono protiv Mase mu nije trebaloPlačipička
October 30, 20168 yr Mogu misliti kako su ispod kaciga divljali Sena, Prost, Lauda, Hant... samo sto mi to da sad nismo imali prilke da slusamo.
October 30, 20168 yr Mogu misliti kako su ispod kaciga divljali Sena, Prost, Lauda, Hant... samo sto mi to da sad nismo imali prilke da slusamo. Naravno. Ljudi ne shvataju pod kojim su oni adrenalinom tokom trke. Kad mi koji gledamo navijamo, pizdimo i psujemo, pa naravno da ce se oni nervirati jos vise. I svi kukaju, cak i Kimi..