Nesh Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Poslao sam im i ja mail, ali tek veceras kad sam procitao ovde da prenosa nece biti. Naravno, ne ocekujem nista od toga. Koliko vidim, snimak ce ici u 21.30. Dodje mi da ne trazim stimove i da pokusam da ne saznam kako se zavrsilo, pa da uvece gledam trku kao da je uzivo. :(
Dark Wader Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 @NeshMa pustish strim Skya F1ili BBCa i uzivas ko covek. Nema domacih komentatora, nema gluposti (mada malo treba tolerisati UK entuzijazam)
Nesh Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ma ja ne vidim nikakve veze sa tenisom ovde. SK+ je slobodan; ici ce snimci sa Wimbledona. Ne misle valjda da ce neki ljubitelj tenisa na SK+ gledati po treci put zensko finale ili finale dubla dok na SK ide uzivo finale. Da li hoce da zezaju malo gledaoce ne bi li prodali taj njihov dodatni paket SK3, 4 i 5 meni stvarno nije jasno.Naravno, nisu mi odgovorili na mail.
DaFor Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Da li hoce da zezaju malo gledaoce ne bi li prodali taj njihov dodatni paket SK3, 4 i 5 meni stvarno nije jasno.Ne znam samo kome će da uvale tu ciglu. Pogledaj molim te programsku šemu za te kanale.
Nesh Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ne znam samo kome će da uvale tu ciglu. Pogledaj molim te programsku šemu za te kanale. Ma jasna stvar, ali stvarno ne vidim sta bi mogao biti problem sa prenosom trke na SK+. Gledao sam komentare na njihovom sajtu, svi se ljute i traze da puste prenos na + ili PRIME, a od odgovora, objasnjenja ili bilo kakvog komentara ni traga ni glasa. Secam se da su isto tako zezali sa prenosima NFLa jedno vreme. Na SK prenose nesto drugo, a na SK+ pustaju snimke fudbalskih utakmica uz obrazlozenje da je SK+ iskljucivo fudbalski kanal. Da covek ne poveruje!
Have_Fun Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) http://www.balkanspo...8-BalkanSport-7Bice ovde stream (SK3) Edited July 7, 2013 by Have_Fun
John Coltrane Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ma ja ne vidim nikakve veze sa tenisom ovde. SK+ je slobodan; ici ce snimci sa Wimbledona. Ne misle valjda da ce neki ljubitelj tenisa na SK+ gledati po treci put zensko finale ili finale dubla dok na SK ide uzivo finale. SK14:00 Wimbledon Studio DIREKTNO15:00 Grand Slam Wimbledon FINALE muškarci DIREKTNOSK+13:30 Grand Slam Wimbledon FINALE muški dubl16:30 Grand Slam Wimbledon FINALE ženeSK Prime13:00 Grand Slam Wimbledon FINALE žene15:00 AthletixSerem im se u programsku shemu
Jimmy Kowalski Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Hamilton vec ima problem sa pregrevanjem kocnica..
John Coltrane Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 http://www.rojadirecta.me/goto/player.longtailvideo.com/player.swf?file=stream-antena3&streamer=rtmp://antena3fms35livefs.fplive.net/antena3fms35live-live/&autostart=trueFina slika, kome ne smeta shpanski.
John Coltrane Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Kako odradise Hamiltona 2 RB. Bravo za Pereza, lep start a vec je i Alonsu za vratom.
Have_Fun Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Iiiii jbm ti sunce Sent from my HTC vatraziva Edited July 7, 2013 by Have_Fun
Recommended Posts