vin Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 gomila razlicitih, na ledjima postovi sa minijatura, nista ogromno nego na sredini, a napred samo mali logo sa strane.
Mp40 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 to sami sebi pisite po ledjima... ili napravide stopedeset raznih sita pa stampajte...Umetnost je ogranicena tehnologijom za sad...
vin Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 (edited) edit: nesto zabagovalo Edited June 17, 2010 by vin
Olivera Mandic Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Пепепеј тук мај бејби авеј.empej tuk maj bejbi avej.
vin Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 (edited) onda glas za ppp took my baby away, da me na koncertima klinci zaustave da kazu da imam stamparsku gresku.i mali ziga ili isuse smajli, ali ne znam gde.edit: nesto zabagovalo Edited June 17, 2010 by vin
Sara Goldfarb Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 * ppp took my baby away * Пепепеј тук мај бејби авеј. empej tuk maj bejbi avej.i latinica и ћирилицаi forum sui generis i nick po želji.
John Coltrane Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 1 KDP clasic (ovu crnobelu) i razmishljam o govno boji al u drugoj boji :D
Kelt Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 kdp klasik, m ovog puta (pošto je xl završio kao jedro)
Joe D Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Evo, ja konacno da narucim jednu govnjivu i jednu klasicnu, imam 180/80 pa nek proceni Mrco koja je to velicina, ja bih rekao M.
shimpu Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 mene boli kurac ja sam majicu dobio ali bih voleo da imam jos jednu...govnjava boja velicina M...prosli put sam uzeo velicinu L a posto sam sitan sad mogu da je nosim samo kad spavam a ja vise nikada necu da spavam jer kada spavam ja gluposti sanjam krvna slika mi je losija i zato, zivela insomnia u gradu provodim noci i dane moj mesec ima dve tamne strane ova je zemlja, zemlja zombija i zato, zivela insomnia i lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze hajde, zovi me nocas u tri insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija zovi me nocas u pet insomnia insomnia i ti i ja
slepa živana Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 mene boli kurac ja sam majicu dobio ali bih voleo da imam jos jednu...govnjava boja velicina M...prosli put sam uzeo velicinu L a posto sam sitan sad mogu da je nosim samo kad spavam a ja vise nikada necu da spavam jer kada spavam ja gluposti sanjam krvna slika mi je losija i zato, zivela insomnia u gradu provodim noci i dane moj mesec ima dve tamne strane ova je zemlja, zemlja zombija i zato, zivela insomnia i lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze hajde, zovi me nocas u tri insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija zovi me nocas u pet insomnia insomnia i ti i ja eto kako lako čovek sklizne u tu peziju u to ludilo
Recommended Posts