Jump to content
IGNORED

PPP majice 2

Töölönlahti

86 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

gomila razlicitih, na ledjima postovi sa minijatura, nista ogromno nego na sredini, a napred samo mali logo sa strane.

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

28

• Sara Goldfarb

10

• Duci Simonovic

9

• Milogled Bluff

9

Posted

to sami sebi pisite po ledjima... ili napravide stopedeset raznih sita pa stampajte...Umetnost je ogranicena tehnologijom za sad...

Posted (edited)

edit: nesto zabagovalo

Edited by vin
Posted
Пепепеј тук мај бејби авеј.
empej tuk maj bejbi avej.
Posted (edited)

onda glas za ppp took my baby away, da me na koncertima klinci zaustave da kazu da imam stamparsku gresku.i mali ziga ili isuse smajli, ali ne znam gde.edit: nesto zabagovalo

Edited by vin
Posted
* ppp took my baby away *
Пепепеј тук мај бејби авеј.
empej tuk maj bejbi avej.
i latinica и ћирилицаi forum sui generis i nick po želji.
Posted

1 KDP clasic (ovu crnobelu) i razmishljam o govno boji al u drugoj boji :D

Posted

kdp klasik, m ovog puta (pošto je xl završio kao jedro)

Posted

+2 kom u najaviXXLcrno/rozla ...blagodarim

Posted

Evo, ja konacno da narucim jednu govnjivu i jednu klasicnu, imam 180/80 pa nek proceni Mrco koja je to velicina, ja bih rekao M.

Posted

mene boli kurac ja sam majicu dobio ali bih voleo da imam jos jednu...govnjava boja velicina M...prosli put sam uzeo velicinu L a posto sam sitan sad mogu da je nosim samo kad spavam a ja vise nikada necu da spavam jer kada spavam ja gluposti sanjam krvna slika mi je losija i zato, zivela insomnia u gradu provodim noci i dane moj mesec ima dve tamne strane ova je zemlja, zemlja zombija i zato, zivela insomnia i lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze hajde, zovi me nocas u tri insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija zovi me nocas u pet insomnia insomnia i ti i ja

Posted

a neka jednostavna sa PPP™ samo?

Posted
mene boli kurac ja sam majicu dobio ali bih voleo da imam jos jednu...govnjava boja velicina M...prosli put sam uzeo velicinu L a posto sam sitan sad mogu da je nosim samo kad spavam a ja vise nikada necu da spavam jer kada spavam ja gluposti sanjam krvna slika mi je losija i zato, zivela insomnia u gradu provodim noci i dane moj mesec ima dve tamne strane ova je zemlja, zemlja zombija i zato, zivela insomnia i lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze hajde, zovi me nocas u tri insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija zovi me nocas u pet insomnia insomnia i ti i ja
:lol: eto kako lako čovek sklizne u tu peziju u to ludilo
Posted

hocu majicu "shimpr PPP" :Hail: ...