Jump to content

PPP majice 2

86 members have voted

1. 1. Da li hoćeš PPP majicu?!

• Mene boli kurac, ja sam majicu dobio! :shimpr:
      4
    • Hoću, ova stara je bila šajze i isprala se... <_<
      5
    • PPP ima majice?! Naravno da hoću!
      48
    • Ne. Marš od mene, nakaze... :|
      29

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

"I wrote over 5000 posts on ppp.com and all I got was this lousy T-shirt" (da, kratko!)Lupam sad, ajd nek neko smisli nešto bolje.
Nikako, nikako, fantasticno ti ide :lol:
  • Author
Dakle kratka poruka, šta da stoji na leđima?
Šteta što je ovo predugačko: Читање коментара на форумима је бесмислица јер су то докони људи који немају шта да раде. (ref)

""?

"Dig daje 10% popusta na klještarenje nosiocu majice"

* ppp took my baby away * ahahahahhaah

+2 muske normalne sire, govno ili neke druge bojeOne prosle crne (mislim XL pogledacu) su mi bile taman na 180cm i 85/90 kg i sa ljubavlju nosene...EDIT> Ono "I HAVE NO LIFE!" na ledjima, je sasvim OK. i za ovu ediciju majci, po mom skromnom misljenju...Poruka je kratka i jasna.

Edited by dare...

One prosle crne (mislim XL pogledacu) su mi bile taman na 180cm i 85/90 kg i sa ljubavlju nosene...
ček ček.Ja sam 180cm/90kg i kontam da bih nosio istu veličinu kao mrčo, koji pak tvrdi da mu je L taman.
ček ček.Ja sam 180cm/90kg i kontam da bih nosio istu veličinu kao mrčo, koji pak tvrdi da mu je L taman.
Ma ovi danasnji muskarci vole uske majcice, to se sad tako nosi... Pa ti ja i nisam neko merilo, odoh do sobe da pogledam etiketu... Oma se vracam...Da, XL su i meni su OK. Onako normalis...

Edited by dare...

Za sada najboljaa ja predlazem: Goodbye forum I'm gonna leave you...ili progress bar sa warn levelom 90%

jabi jednu sa stramerom koji lupa gitaru, mesto ppp sadrzaja ako moze

Ne lupa stramer nego pol simonon, bas a ne gitaru.

Пепепеј тук мај бејби авеј.
""?
ovo je odlično
Ne lupa stramer nego pol simonon, bas a ne gitaru.
jebote, ajde!ozbiljno?!?
jebote, ajde!ozbiljno?!?
Da, to je sa omota albuma London Calling!