Jump to content
IGNORED

PPP majice 2

Töölönlahti

86 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
"I wrote over 5000 posts on ppp.com and all I got was this lousy T-shirt" (da, kratko!)Lupam sad, ajd nek neko smisli nešto bolje.
Nikako, nikako, fantasticno ti ide :lol:
  • Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

28

• Sara Goldfarb

10

• Duci Simonovic

9

• Milogled Bluff

9

Posted
Dakle kratka poruka, šta da stoji na leđima?
Šteta što je ovo predugačko: Читање коментара на форумима је бесмислица јер су то докони људи који немају шта да раде. (ref)
Posted

"Dig daje 10% popusta na klještarenje nosiocu majice"

Posted

* ppp took my baby away * ahahahahhaah

Posted (edited)

+2 muske normalne sire, govno ili neke druge bojeOne prosle crne (mislim XL pogledacu) su mi bile taman na 180cm i 85/90 kg i sa ljubavlju nosene...EDIT> Ono "I HAVE NO LIFE!" na ledjima, je sasvim OK. i za ovu ediciju majci, po mom skromnom misljenju...Poruka je kratka i jasna.

Edited by dare...
Posted
One prosle crne (mislim XL pogledacu) su mi bile taman na 180cm i 85/90 kg i sa ljubavlju nosene...
ček ček.Ja sam 180cm/90kg i kontam da bih nosio istu veličinu kao mrčo, koji pak tvrdi da mu je L taman.
Posted (edited)
ček ček.Ja sam 180cm/90kg i kontam da bih nosio istu veličinu kao mrčo, koji pak tvrdi da mu je L taman.
Ma ovi danasnji muskarci vole uske majcice, to se sad tako nosi... Pa ti ja i nisam neko merilo, odoh do sobe da pogledam etiketu... Oma se vracam...Da, XL su i meni su OK. Onako normalis... Edited by dare...
Posted
Za sada najboljaa ja predlazem: Goodbye forum I'm gonna leave you...ili progress bar sa warn levelom 90%
Posted

jabi jednu sa stramerom koji lupa gitaru, mesto ppp sadrzaja ako moze

Posted

Ne lupa stramer nego pol simonon, bas a ne gitaru.

Posted
Пепепеј тук мај бејби авеј.
Posted
Ne lupa stramer nego pol simonon, bas a ne gitaru.
jebote, ajde!ozbiljno?!?
Posted
jebote, ajde!ozbiljno?!?
Da, to je sa omota albuma London Calling!