Dr Arslanagić Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 prvo se pre par dana taksista zakucao u kafanu a sinoć je izgorela mesara
fonTelefon Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 bole vas qrc kako bi se inace resili tog rugla.
Töölönlahti Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Malo sutra rešili, izgradiće oni novu mesaru, veću i ružniju! ^_^
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Malo sutra rešili, izgradiće oni novu mesaru, veću i ružniju! ^_^samo da uzmu pare od osiguranjabitno je da je Kalik ostao :)Kalik :Hail:mada ovaj nisam posećivao, više sam naginjao ka Južnom Kaliku
morgana Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 apelujte da se cuva pekara, ne mogu cak preko ulice po burek
Dr Arslanagić Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 apelujte da se cuva pekara, ne mogu cak preko ulice po burekTaj Fresko između Milana i Kalika je ušao u turf war sa ostalim fastfuddžijama oko školaraca pa je smanjio cene ali i porcije i kvalitet. Fresko preko puta je 100 puta bolji.
morgana Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 a dobro, nije ni taj preko puta dalekoboze, kolko te mesare, pekare i ostalo u nizu izgledaju kao ibarska magistrala :Dsamo pevaljka fali
gospa buba Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 (edited) samo da se ne penzionišeš dok se završe radovi :Dvrlo realno. mada, ekipa koja to gura nije sasvim bez uticaja, a drugo, to su evropske pare, a oni ne yebu zivu silu kad daju kintu. tako da je malo nezgodno. morace da naprave taj centar, makar i plastichni! Centar je viđen kao kompleks sa četiri osnovne funkcije: izložbeni prostori, planetarijum, konferencijski centar i naučni klub. Ovi prostori su odvojene zasebne funkcije, sa prilazom i interakcijom kroz prostor glavne recepcije, gde su smešteni restoran i ostale uslužne funkcije. Nanocentar je zamišljen kao laboratorijski prostor gde će se vršiti kapitalna istraživanja projekata interdisciplinarnih oblasti Mikro fabrikacija i Nanonauke, Novih materijala i Superkompjuting "Plavi Dunav".... daklem™, PR showroom i nanokompjuktori! Humanizam stop, a naročito renesansa. nemoj tako, neki momci su prilichno uzbudjeni zbog tog dogadjaja, skoro da su prestali da se bave naukom, samo neke trikove izvode, da zabavljaju omladinu Imaju para samo za rupu i šipove, ostatak novca tek treba da se obezbedito je stara bu shkola. imamo za monitore, a tastature cemo da razvijemo samii ^_^ Edited September 1, 2012 by thermal bug
ambasador Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ugradili sprinklere za vodenu paru na krovu pijace u 44. Poceli juce da rade. Prodavci kazu da je sad mnogo bolje, al da su mogli i ranije da ih postave.
Lezilebovich Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 e da... ja juče bio kada su pustili prvi put. opšta ludnica, svi iznenadjeni... malo su zakasnili jer je prošlo leto, ali bolje ikada nego nikada
darling Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) sto mi bilo tuzno kad su pre neki dan cavrljali na nekoj kulinarskoj temi o "pivnici vojvodina u tc merkator", pa sam morala da napregnem mozak da shvatim sta je to. eh, selo moje, novi beograde, zavicaju moj...nasa stara pijaca je oduvek bila staklena basta i nikom nikad nije smetalo. razmazili se. doseljenici :D Edited September 2, 2012 by darling
Lezilebovich Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 na starim slikama NBG ima dosta interesantnih slika, a sad mi iskočio moj stari kraj
Dr Arslanagić Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Malo sutra rešili, izgradiće oni novu mesaru, veću i ružniju! ^_^Restauracija mesare i pečenjare "Milan" piči kao izgradnja pruge Brčko - Banovići... Crep se već slaže, za koji dan gotovi svi radovi.
bergasa19 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Na perspiku si stavio sliku ispred novobeogradske opstine. Uz cestitke za vencanje da se i ovaj detalj pomene ^_^
Recommended Posts