Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted
ne radi, ne radi ni maxi
Za maxi, mora da je neka baš nova informacija, radio je još u sredu-četvrtak, ne znam jel to bilo pre ili posle rušenja plafona, o tome sam čuo kasnije. Elem, bio sredinom nedelje u maxiju kod fontane, na 36 stepeni a ne radi rashladni sistem, dovoljan razlog da se zatvori. Užasno je provesti desetak minuta unutra, kakoje tek zaposlenima da budu osam sati kao u rerni.
Posted
<_< a čija je Ada Ciganlija? da nije čukarička?
pssssstne odavaj vojne tajne
Posted

jesi li ti uopšte pročitao to što linkuješ?

- Hvala bogu živ sam i zdrav sam! Pročulo se da sam ranjen i zato sam vam se i javio, jer mi telefon non-stop zvoni. Ne znam od koga je mogla da krene ta vest. Eto, vidite dokle ide ljudska glupost i zloba - rekao je Šapić za Pulsonline.
Posted

Jel' to svedok-saradnik poručuje šta mu se može desiti, ako ne odustane od Surčina?Pitam, Šapić se nešto spominjao u priči oko sastavljanja skupštine opštine Surčin, jel' tako?

Posted
jesi li ti uopšte pročitao to što linkuješ?
jesam, što?
Posted

pa pitam pošto sam iz tvog naziva linka i prigodnog smajlija stvarno pomislila da je čovek upucan.kad ono, Puls opet briljira.

Posted

hmmu pravi si ali mi bile glupo da stavim bilo koji drugi smajli, a link sam postavio više fenomenološki izvinjavam se na uzrujavanju :)

Posted

Verovatno ne znate ali Sapic je bio vaterpolista i osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Montrealu 2005.

Posted

Jbte al je neko pustio fekalije blizu NBG hteo sam peglu na terasi da bacim...

Posted
Jbte al je neko pustio fekalije blizu NBG hteo sam peglu na terasi da bacim...
Znaci, nisam umislio! Jbte, idem malocas kroz Zemun i ceo park mi smrdi na stajsko djubrivo, ili sta vec. I nikako da prestane, prati me. Tri puta sam proveravao da nisam ugazio u nesto :wacko:
Posted

i da li neko zna na kraju ko nam je omogucio ovo uzivanje danas popodne ?

Posted

Znači, takva sudbina nas čeka u nezavisnoj Vojvodini...nisam iznenađen.

Posted

Ja bih rekao da je ovo delo remetilačkog faktora iz vazda konzervativnog Srema, ali rešiće se već to kada budemo imali odrešene ruke. :fantom:Btw, kako sam se udaljavao od Tošinog ka Keju, kontao sam da dismr sve jače i jače, maşallah. Moram obnoviti zalihu Lenora...