July 15, 201212 yr ne radi, ne radi ni maxiZa maxi, mora da je neka baš nova informacija, radio je još u sredu-četvrtak, ne znam jel to bilo pre ili posle rušenja plafona, o tome sam čuo kasnije. Elem, bio sredinom nedelje u maxiju kod fontane, na 36 stepeni a ne radi rashladni sistem, dovoljan razlog da se zatvori. Užasno je provesti desetak minuta unutra, kakoje tek zaposlenima da budu osam sati kao u rerni.
July 20, 201212 yr jesi li ti uopšte pročitao to što linkuješ? - Hvala bogu živ sam i zdrav sam! Pročulo se da sam ranjen i zato sam vam se i javio, jer mi telefon non-stop zvoni. Ne znam od koga je mogla da krene ta vest. Eto, vidite dokle ide ljudska glupost i zloba - rekao je Šapić za Pulsonline.
July 20, 201212 yr Jel' to svedok-saradnik poručuje šta mu se može desiti, ako ne odustane od Surčina?Pitam, Šapić se nešto spominjao u priči oko sastavljanja skupštine opštine Surčin, jel' tako?
July 20, 201212 yr pa pitam pošto sam iz tvog naziva linka i prigodnog smajlija stvarno pomislila da je čovek upucan.kad ono, Puls opet briljira.
July 20, 201212 yr hmmu pravi si ali mi bile glupo da stavim bilo koji drugi smajli, a link sam postavio više fenomenološki izvinjavam se na uzrujavanju :)
July 22, 201212 yr Verovatno ne znate ali Sapic je bio vaterpolista i osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Montrealu 2005.
July 23, 201212 yr Jbte al je neko pustio fekalije blizu NBG hteo sam peglu na terasi da bacim... http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=99&view=findpost&p=1835872
July 23, 201212 yr Jbte al je neko pustio fekalije blizu NBG hteo sam peglu na terasi da bacim...Znaci, nisam umislio! Jbte, idem malocas kroz Zemun i ceo park mi smrdi na stajsko djubrivo, ili sta vec. I nikako da prestane, prati me. Tri puta sam proveravao da nisam ugazio u nesto
July 24, 201212 yr Ja bih rekao da je ovo delo remetilačkog faktora iz vazda konzervativnog Srema, ali rešiće se već to kada budemo imali odrešene ruke. :fantom:Btw, kako sam se udaljavao od Tošinog ka Keju, kontao sam da dismr sve jače i jače, maşallah. Moram obnoviti zalihu Lenora...