slepa živana Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 cuj, to uopste nije losa ideja. mislis da su potrebne neke fensi dozvole za camdzijanje?tebi samo fali prugasta majica i lula :D
dig_chohano Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ja imam tu dozvolu za ćeranje čamca. Vozim za 3 vopsa i paklu Jugoslavije dnevno.
Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ja imam tu dozvolu za ćeranje čamca. Vozim za 3 vopsa i paklu Jugoslavije dnevno.jel imas camac?
Dr Arslanagić Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 O jebite se Sad sam gledao pošto su čamci... od 500 do 800 evra da ti naprave šta hoćeš, novi metalni smederevci 6 metara dužine...Hamlete, gde se vade dozvole za prevoz? Koliko i kome se plaća splav? Diže, da detaljnije nešto o šoferskoj dozvoli
dig_chohano Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 O jebite se Sad sam gledao pošto su čamci... od 500 do 800 evra da ti naprave šta hoćeš, novi metalni smederevci 6 metara dužine...Hamlete, gde se vade dozvole za prevoz? Koliko i kome se plaća splav? Diže, da detaljnije nešto o šoferskoj dozvoliZa splav se plaća na 136 mesta, onomad si morao da calneš Kapetaniji, JP Srbija vode, opštini, Udruženju ljubitelja Save i Dunava... Što se dozvole tiče, ja imam ovu "običnu":Sramota me je da kažem koliko se lako dobijala tad kad sam je ja vadio (1997.), mada sam baš skoro od drugara čuo da sa to nije mnogo promenilo. Verujem da je nešto drugačija vrsta dozvole potrebna za komercijalni prevoz putnika, mada ne verujem da je neka pogibija. Što se samih čamaca tiče, vidim da su sad nikad jeftiniji, al možda ti je najbolje da se raspitaš ovde. Btw, mogli bi neki topik otvoriti o čamdžijstvu i ostalim lepotama koje pruža reka, jer onaj o plovilima ko da je za Romana Abramoviča zidan.
vin Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 kakva je ono terazijska scena kod buvljaka? montevideo x deo?
Hamlet Strašni Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nemam pojma kako se vade dozvole za brodski prevoz. Ima gradska odluka o auto taksiju. Pogledacu jos poneki zakon pa cu da javim :)
Lezilebovich Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) Konstitutivna sednica održana je i u opštini Novi Beograd.Posle verifikacije mandata odbornika za predsednika Skupštine opštine izabran je Živan Obrenović, za njegovog zamenika Dragan Vujević, dok je na mesto sekretara postavljen Zoran Stamenković.ko će biti predsednik opštine ... Edited June 7, 2012 by Lezilebovich
Dr Arslanagić Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Šapke?inače, Živan, stari SPS-ovac, redovan je na daćama u Požarevcu, na koje ga vozi službeni auto.Jel zna neko da li je živ Čedomir Ždrnja?
Dr Arslanagić Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nemam pojma kako se vade dozvole za brodski prevoz. Ima gradska odluka o auto taksiju. Pogledacu jos poneki zakon pa cu da javim :)Gledaj da središ dozvole, imaš 10% učešća u D.O.O.
kud u maglu Simoviću Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 počinje obnova Starog sajmišta, za početak centralne kule i dva paviljona češkog i italijanskog, to bi trebalo da su dve zgrade koje ostaju sa desne strane kada se preko Starog sajmišta izlazi na Brankov most
Recommended Posts