nbg4ever Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 A jeste, pazi stvarno. Sto li sam ja mislio da se to gradi kod FDU?
gospa buba Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 (edited) A jeste, pazi stvarno. Sto li sam ja mislio da se to gradi kod FDU? i recheno je da ce biti kod fdu, ali je onda uleteo boza the scientifik, kad su mu uletele pare za nauku za gradjevinske poduhvate od evrope, pa se navalio da tu zida centar za promociju nauke i josh neki eksperimentalni facility, od kojih se apsolutno ne zna sta ce biti, s obzirom na situaciju... al zauzeo za sada. Edited March 17, 2012 by thermal bug
Pera Zeka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) negde je i fotka eskiznog plana bila..to treba da bude od fdu na kontra stranu ka auto putu valjda...edit@ plan Edited March 17, 2012 by Pera Zeka
gospa buba Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 fdu je ka auto putu, ovo je sa kontra strane treceg bulevara, pre buvljaka, tamo gde je jedno vreme bio buvljachki geto, gde se prodavao krsh i lom sa kartona... na stanici zeleznichkoj praktichno...
fonTelefon Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 negde je i fotka eskiznog plana bila..to treba da bude od fdu na kontra stranu ka auto putu valjda...edit@ planmentalno oboljenje. neizlecivo. mogli su bar stepenice za Rokija.
zorglub Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Sad prošao pored studenjaka - izgorela Džakarta! Jel' bilo vesti već?
Zabalujev Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) Do kurca. :( Edited March 17, 2012 by Zabalujev
nbg4ever Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Koja je svrha ovih solarnih lampi na nasipu?Mslm, da li ce postaviti jos, posto ne vidim cemu sluze na ovako kratkoj distanci?
ambasador Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) Koja je svrha ovih solarnih lampi na nasipu?Mslm, da li ce postaviti jos, posto ne vidim cemu sluze na ovako kratkoj distanci?Te lampe idu samo do teniskih terena, tako da mi to lici na privatnu investicju. Edited March 18, 2012 by ambasador
DR. KUMALO Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) po milioniti put ponavljam da je onaj prazan blok pored bloka 21 (preko puta arene) kao stvoren da se napravi neki trg koji bi bio centar desavanja u tom delu gradu. sad tamo imamo grawe zgradu i onu crkvicu.ovo je bilo aktuelno pre 5, 6 godina, pre toga su belgijanci u tom 26. bloku planirali da podignu najviši soliter u evropi. neki novi zvezdan jovanovic bi bio na slatkim mukama pri izboru lokacije za odstrel izdajnika dok docekuju strane delegacije na platou ispred siv-a.mada je, sudeci po slikama pesacke pasarele koja prelazi preko lenjinovog bulevara i za siv predvidjena neka druga namena. Edited March 19, 2012 by DR. KUMALO
ToniAdams Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 siva u 21? pola zivota tu ziveo, prvi put cujem za taj naziv.mi smo je zvali dugacka.
Recommended Posts