msv Posted January 16 Posted January 16 (Nova.rs) Konačno je srušen buvljak na Novom Beogradu: SNS biznismen na tom mestu zidaće ogromni poslovni kompleks FOTO Quote „Gradnja će početi za oko dve godine“, kratko nam je rekao Milovanović.
jorma shparga Posted January 16 Posted January 16 e ako oni nerasti iz nisa umeju da naprave ogromni poslovni kompleks onda jbg... u medjuvremenu, ponovo raspisan konkurs za splavove - u delu koji ja pratim samo 2 mesta i to verovatno ono nezapljunuto u 45-om u prosloj iteraciji
Frank Pembleton Posted January 16 Posted January 16 Da sad mi kaže čovek da kao ta dva mesta niko nije ni licitirao... Ko zna šta muljaju
napadaj Posted January 16 Posted January 16 Nešto su mi niski početni iznosi, npr. za neka mesta na Starom gradu kod kule je početni iznos zakupnine 520.000 dinara godišnje.
Frank Pembleton Posted January 16 Posted January 16 41 minutes ago, napadaj said: Nešto su mi niski početni iznosi, npr. za neka mesta na Starom gradu kod kule je početni iznos zakupnine 520.000 dinara godišnje. Mrzi me da proveravam ali bila su niske i ovamo, plus pitanje je za šta jer ima i za "marinu" pa je to manje. Ono što mi je ostalo u glavi je fora da plaćaš površinu reke koju zauzimaš bez obzira na "spratnost". Naravno da postoje zakonska ograničenja za to, ali to se na kraju završi da im se gleda kroz prste. Time se "stimulišu" zakupci da idu na max u visinu...
napadaj Posted January 16 Posted January 16 Tako je, zakupljuje se kvadrat vodnog zemljišta, bez ikakvih drugih detalja, osim što stoji da objekti koji ispunjavaju uslove za to mogu da se koriste i kao privezišta. Nisam proveravao kakva su pravila u vezi sa veličinom tih objekata.
jorma shparga Posted January 17 Posted January 17 Gusar ponovo na tapetu u ponedeljak od 08.00 Trebalo bi da bude u plusu i suncano 1
SNARC Posted January 24 Posted January 24 Opet gori nesto na Nbg..ovako sa moje terase, reklo bi se oko bloka 70.
Arkadija Posted January 24 Posted January 24 https://www.instagram.com/p/C2eTeImMzZE/ Opet gori TC u bloku 70 Bandi se baš žuri da iseli kineze odatle. 4
Willow Posted January 24 Posted January 24 (edited) Verovatno je požar izazvala famozna plinska boca™. Boli bandu đoka - podmetnu požar da raščiste teren, posle tu podignu stambeno-poslovni centar od milion kvadrata i nikom ništa. Dobro je, nema žrtava, bar su bili uviđavni pri podmetanju požara da niko ne strada. Edited January 24 by Willow 7
jorma shparga Posted January 24 Posted January 24 Ko je prosao skoro pored Kineza moze samo da ga cudi kako se ovo pre nije desilo. Apropo zgradetine, litijum da krenu da kopaju tamo bolje ce i cistije biti nego ovo na dta je dopola izgoreli privremeni objekat od pre 30 godine... 1
palikaris Posted January 24 Posted January 24 Sad ce narko mafija da napravi stambeno poslovni komplekstm pa će biti lepo i čisto, razvoj i napredak, a ne neka smrdljiva kineska pijaca 6
J-♣ Posted January 24 Posted January 24 Kako kinezi pristupaju svemu što radi na struju ne samo ovi trgovci, već i oni u industriji neće nama trebati Neron da nas sprži. opasniji su po sebe i druge više nego indusi na gradilištu 1 1
Filozof manijak Posted January 24 Posted January 24 Ti i dalje misliš da je ovaj požar izazvala struja?
Recommended Posts