gospa buba Posted August 13, 2023 Author Posted August 13, 2023 (edited) e, nas su pokosili konachno pre desetak dana, vlasnik parcele je nashao nachin. u medjuvremenu su nam neki nudili da kose i plaste za bijednih 260 hiljada dinara na teret stanara mnogo lepo kad se pokosi. na sred novog beograda i kad u sred grada nisi u nadleznosti grada Edited August 13, 2023 by gospa buba
morgana Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 kod mene kose samo travu u parku, drugdje nista, to nije bilo tako cak ni za vrijeme vesica.
Grunf Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 Neko je napokon uključio mozak, pa naredio da se poseku oni idiotski usporivači pred pešački prelaz na biciklističkim stazama u Gagarina i Milankovića. Svaka mu čast. 2
Lezilebovich Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 7 minutes ago, Grunf said: Neko je napokon uključio mozak, pa naredio da se poseku oni idiotski usporivači pred pešački prelaz na biciklističkim stazama u Gagarina i Milankovića. Svaka mu čast. +1 neverovatno je koliko je to sranje smetalo, 1
kud u maglu Simoviću Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 al je bar imalo svrhu da vozače bicikla skine sa iste dok prelaze pešački prelaz
Frank Pembleton Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 Meni je izmicala svrha toga?Jel to trebalo da služi da se biciklista nasloni na to kad je crveno?Ne znam, nagađam......shiit has hit the fan
palikaris Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 Kad bi se još setili da svuda naprave prelaze za bicikle u nivou, da mi sa diskus hernijama možemo da biciklamo bez da posle umiremo od bolova nedelju dana, bilo bi vrhunski 1
Grunf Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 (edited) 1 hour ago, Frank Pembleton said: Meni je izmicala svrha toga? Jel to trebalo da služi da se biciklista nasloni na to kad je crveno? Ne znam, nagađam... ...shiit has hit the fan Da te uspori da ne izletiš na ulicu, u da se nasloniš dok čekaš. Ali je preusko napravljeno. Edited August 24, 2023 by Grunf 1
Lezilebovich Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 20 minutes ago, Grunf said: Da te uspori da ne izletiš na ulicu, u da se nasloniš dok čekaš. Ali je preusko napravljeno. i sa neidealnim uglom u odnosu na ulicu i pre svega u odnosu na rupe koje su odmah na ulicii ( odvod za vodu npr je ispod nivoa ulice, na to dolazi visoki ivicnjak i sipke) A i bila je dovoljna jedna sipka po sredini da bi se biciklista nalaktio ...
Behemoth Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 11 hours ago, Grunf said: Neko je napokon uključio mozak, pa naredio da se poseku oni idiotski usporivači pred pešački prelaz na biciklističkim stazama u Gagarina i Milankovića. Svaka mu čast. Mislim da sam video negde kod SC da ih samo menjaju za nove, iste takve. Neko je to objavio na tviteru uz prateću fotku, nisam video lično. 2
Grunf Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 ne uspevam da nadjem vest na tu temu. nadam se da gresis, ali mi je strepnja dublja od nade, sto bi rekao draskovicu vuce. 1
Recommended Posts