Hamlet Strašni Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 13 minutes ago, gospa buba said: nishta, pishem zelenilu. zarasli smo do pojasa, iz neznanih razloga Zelenilo ima kategorizaciju površina od koje zavisi koliko je često odrzavaju. Možete i preko opstine da date inicijativu da se podigne nivo. A moguće je i da nije na spisku Zelenila, onda mora da se doda.
gospa buba Posted June 14, 2023 Author Posted June 14, 2023 bojim se da je u pitanju gradjevinsko zemljishte koje je promenilo vlasnika te ce borba mozda i potrajati. novi vlasnik je most probabli grad/drzava
sasha Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 1 hour ago, gospa buba said: imam pitanje za zajednicu: kome na opshtini treba da se obratimo da nam pokose blok? Ima onaj broj telefona 11011 gde se prijavljuju svi problemi za Beograd pa možda nešto uradi posao https://www.beograduzivo.rs/info/gradske-vesti/11-0-11-poceo-sa-radom-novi-broj-za-beogradjane/ 1
Hamlet Strašni Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 1 hour ago, gospa buba said: bojim se da je u pitanju gradjevinsko zemljishte koje je promenilo vlasnika te ce borba mozda i potrajati. novi vlasnik je most probabli grad/drzava https://a3.geosrbija.rs/ Нађи овде парцелу, па можеш да видиш ко је власник на катастру... 1
Frank Pembleton Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 bojim se da je u pitanju gradjevinsko zemljishte koje je promenilo vlasnika te ce borba mozda i potrajati. novi vlasnik je most probabli grad/drzava Piši svakako.Ali evo informacije od mene koji sam na lokalu upada u kanc lokalne šefice:Oni po sopstvenom priznanju nemaju ljudi i odavno su i košenje "autsorsovali" privatnim firmama.E sad sevaju fakture tih firmi ka gradskom budžetu, ali malo se gleda i prioritet...Svakako im piši.......shiit has hit the fan. 1 1
đorđe geprat Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 isto i kod mene u rakovici. bila trava do kolena, pre nekog vremena pokošeno.
Tale Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Pre nekoliko godina su osmislili projekat koji se zove "EKO PATROLA" i znam da je tada i za Beokom bila "misterija" kako to i zašto. Mislim da sam tada ulovio Voždovac kao prvu opštinu koja je to sprovela u delo, ne znam da li postoji za NBGD: https://vozdovac.rs/eko-patrola/
Frank Pembleton Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 Ko navraća do pijace u bloku 44 Nela svrati da porazgovara na štand da porazgovara sa predstavnicima lokalnih aktivista o problemu koji vreba u blokovima....shiit has hit the fan. 2 1
jezovuk Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 (edited) A baš sam se pitao kad će da počne da se popunjava mrtvo zelenilo po nbg blokovima. Nama sa BBrda bode oči godinama. Edited June 17, 2023 by jezovuk 1
Jimmy Kowalski Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Ode i cvecara danas. Privremeno (ili mozda trajno) prebacena kod Kozare..
Frank Pembleton Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Inače možda se neko seća festivala "Vidimo se na keju",koji je organizovala grupa aktivista.Bila izložba, bio koncert na kome su jedni od izvođača bili i DLM, bile muzičke, likovne radionice.Oslikavali se separei.Gađali su se oni sa veÄđ izbledelim grafitima...E ovog leta su grafiteri odlučili da prefarbaju te radove koje su deca uz instrukcije odraslih likovnih uÄčitelja oslikala.Jedan su veÄć prefarbali kad smo ih pitali:Imali ste još praznih, što preko ovih?Poručili su:Brate, niste nas ispoštovali...Eto.......shiit has hit the fan. 1
Bandito Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Jel' postoji racionalno objašnjenje zašto na celom NBG trava nije pokošena? Zbog kiše, šta? Podavismo se od alergija, cimao sam upravnika koji kaže može samo da piše nadležnima.
Recommended Posts