sasha Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 https://n1info.rs/vesti/pogledajte-snimak-iz-stana-sa-11-sprata-kojem-je-otpao-deo-terase-i-fasade/
Lezilebovich Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 1 hour ago, sasha said: https://n1info.rs/vesti/pogledajte-snimak-iz-stana-sa-11-sprata-kojem-je-otpao-deo-terase-i-fasade/ Za ovo su stanari odgovorni ?
Frank Pembleton Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 2 hours ago, Lezilebovich said: Za ovo su stanari odgovorni ? Mislim da otkupom stanova i formiranjem SZ jesu.Na zalost. Mozda i gresim.
sasha Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Jesu. Bilo danas u hronici baš o ovome, debele pare tu treba da se skupe od stanara da se to sredi
Lezilebovich Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Meni je to i normalno da je do stanara, ne znam po kojoj logici bi svi trebalo da placamo za to.
sasha Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Ne za ovu terasu svi da daju pare nego kažu da ima još dosta takvih oštećenih terasa, treba cela zgrada više-manje da se sredi fasada. Pre nekoliko godina u Aleksaničkih rudara je tako cela terasa ljuljnula dole, to je baš bilo jezivo 1
msv Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Iz DS-a, Narodne i POKS-a došli da podrže vlasnike ilegalnih objekata
Frank Pembleton Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Iz DS-a, Narodne i POKS-a došli da podrže vlasnike ilegalnih objekata Jbte i zvali su me da pitaju šta je to...ali ne vredi.......shiit has hit the fan.
jorma shparga Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 onako odokativno deluje da ne moze da se ubudzi nista stambeno na tom mestu mada govna su to ! * znam da je planirano za bele, ali siguran sam da ce ukoliko se ukaze prilika utrcati neki investitor...
gospa buba Posted June 14, 2023 Author Posted June 14, 2023 imam pitanje za zajednicu: kome na opshtini treba da se obratimo da nam pokose blok?
sasha Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 gradskom zelenilu, a možete i preko upravnika da probate
gospa buba Posted June 14, 2023 Author Posted June 14, 2023 nishta, pishem zelenilu. zarasli smo do pojasa, iz neznanih razloga
kud u maglu Simoviću Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Just now, gospa buba said: nishta, pishem zelenilu. zarasli smo do pojasa, iz neznanih razloga imaju izdvojenu jedinicu prekoputa holy smokea u aleksinačkih rudara, ako prolaziš možeš tu da izvršiš 1 pritisak
sasha Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 E jeste, tu kod ideje ima ona barakica, tamo uvek nešto lože zimi, smrdi samo tako. Možda nešto i urade
Recommended Posts