Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Na osnovu jedne posete nisam primetio da se neko guši, a i ja preživeh nekako. Gđa preživela više puta, mada ne znam kako je danas, ja crkavam i u svom toplom domu.
I ja sam u tom kraju 2-3 puta nedeljno.Elem bio juce i iako je bio topao dan nije bilo strasno "unutra".Osetio cak i neku cirkulaciju vazduha, lepo je kad nisu tezge sa krovovima stvarno je pregledno i povecali su prostor izmedju tezgi tako da te pomahnitale babe ne tuku po cevanicama sa kineskim dvokolicama....
vrh! bilo bi steta da onoliki sir za cizkejk propadne od precerane toplote :D
  • Replies 9.8k
  • Views 794.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

castim.6 kaplara
Ako znaš ko mi zađeva vizitkarte sa ''ako je na prodaju, javite se ..." za retrovizor, reci mu da prestane i častim ja.

Pa znaju ljudi da hoces da se oslobodis onog krsa pa da ti pomognu :DSent from my GT-I9000 using Tapatalk

nisu ovdasnji mi smo ti mnogo lenji

Pa znaju ljudi da hoces da se oslobodis onog krsa pa da ti pomognu :DSent from my GT-I9000 using Tapatalk
Mnogo fini ljudi. Zoran i Vlada, kako li već beše...
nisu ovdasnji mi smo ti mnogo lenji
i u koju cemo kafanu?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

nemam pojma mozda u PRC

PRC ima skoro svaki bloknego ko je od novobeogradjana odakle, na blokove razbrojs70 :)

U dusi 70 privremeno 11c... valjda...

zvanično nije blok,a li može se reći da je 37 najbliži

21

34

je li 37 kod perpera?

mislio sam na 34 a ne na37.izvini