morgana Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Na osnovu jedne posete nisam primetio da se neko guši, a i ja preživeh nekako. Gđa preživela više puta, mada ne znam kako je danas, ja crkavam i u svom toplom domu. I ja sam u tom kraju 2-3 puta nedeljno.Elem bio juce i iako je bio topao dan nije bilo strasno "unutra".Osetio cak i neku cirkulaciju vazduha, lepo je kad nisu tezge sa krovovima stvarno je pregledno i povecali su prostor izmedju tezgi tako da te pomahnitale babe ne tuku po cevanicama sa kineskim dvokolicama....vrh! bilo bi steta da onoliki sir za cizkejk propadne od precerane toplote :D
MachineGunEtiquette Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 castim.6 kaplaraAko znaš ko mi zađeva vizitkarte sa ''ako je na prodaju, javite se ..." za retrovizor, reci mu da prestane i častim ja.
renne Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pa znaju ljudi da hoces da se oslobodis onog krsa pa da ti pomognu :DSent from my GT-I9000 using Tapatalk
MachineGunEtiquette Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pa znaju ljudi da hoces da se oslobodis onog krsa pa da ti pomognu :DSent from my GT-I9000 using TapatalkMnogo fini ljudi. Zoran i Vlada, kako li već beše...
renne Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 nisu ovdasnji mi smo ti mnogo lenjii u koju cemo kafanu?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 PRC ima skoro svaki bloknego ko je od novobeogradjana odakle, na blokove razbrojs70 :)
renne Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 zvanično nije blok,a li može se reći da je 37 najbliži
boshoku Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 himna. sekta zmije mikica objasnjava.http://www.youtube.com/watch?v=MXiAJ2hqqaU
Recommended Posts