Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

to je onaj novi market, jel, odmah do tempa*? pominjala mi je mama cvarke odande.mozemo da popijemo pivo ispred, kad dodjem u bgd.*ili sudeci po zgradama koje se zrcale, mozda okrenut prema bezaniji, al to je to

Edited by morgana

• Replies 9.8k
  • Views 794.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

DA, gleda na Staru Bežaniju, tačnije na ulicu Pere Segedinca.Može pivo ispred, samo javi :)

:)to sto ja zovem tempo inace je tus. ne daj boze da nekom objasnjavam gdje je sta, pomijesala bih lijevo i desno. al poenta je da mi je to u komsiluku u djedovini.a inace mi je idea bila favorit od marketa sa kojima sam upoznata.

Edited by morgana

You've got some catching up to do, Tuš pored Univerexporta i prekoputa staaarog Maxija je sada nova Idea...

:lolol:prije godinu i po bilo je kako ja kazem. sve se promijenilo, vrijeme je da zacutim.

Da, da. Nema više Tuša u Srbiji, iDea ga kupila

aha, ok :)kad sam vec tu, sta bi sa pijacom na kraju, jel vrelo ispod plasticnog krova ili ne?

to će velja da ti objasni, ja nisam iz tog dela

aha, ok :)kad sam vec tu, sta bi sa pijacom na kraju, jel vrelo ispod plasticnog krova ili ne?
Na osnovu jedne posete nisam primetio da se neko guši, a i ja preživeh nekako. Gđa preživela više puta, mada ne znam kako je danas, ja crkavam i u svom toplom domu.
to će velja da ti objasni, ja nisam iz tog dela
I ja sam u tom kraju 2-3 puta nedeljno.Elem bio juce i iako je bio topao dan nije bilo strasno "unutra".Osetio cak i neku cirkulaciju vazduha, lepo je kad nisu tezge sa krovovima stvarno je pregledno i povecali su prostor izmedju tezgi tako da te pomahnitale babe ne tuku po cevanicama sa kineskim dvokolicama....

kapa dole nbgdjani,evo i mene kao pojacanje.nisam jak al sam zato glup

Takvi nam trebaju :P dobro nam dosao

'brodošo. častiš pivu.

kapa dole nbgdjani,evo i mene kao pojacanje.nisam jak al sam zato glup
Dobro dosao preciziraj lokaciju...

castim.6 kaplara