Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Obavezno razmotri.Imaju odlično meso, i čvarke, i sve od mangulice.

Posted
Obavezno razmotri.Imaju odlično meso, i čvarke, i sve od mangulice.
to bre imash, od mangulice, radnju u bloku 29, preko puta telekoma, i josh hiljadu svinjarija od koze i ovce. mislim iljadu sireva i kiselih mleka. za meso nema da se protezem toliko, slabo se to cheznous konzumira...
Posted

Univerex je stvarno najpovoljniji....Meni Ideja najprijatnija...Ja se i "ozenio" u NBG i to u 11c kblo u stvari OldMerk ali aktivno gledam da se vrnem u savske blokove ;)

Posted
aaa. znam. razmotricu u sledecoj iteraciji ^_^evo chovek mi se chudi, univerexport, sta oni prodaju, univer? e nije nego leba i mleka :lol:e, da, sad. sta je tamo bolje nego kod ostalih derikoza? ako cu vec da se zaputim...
1. prečanska firma2. povoljno
Posted

Ljudi DIS je najjeftiniji, mislio sam da to svi znaju.

Posted

gde je sad taj DIS? i gde je univer?

Posted

Dis - bivši Cort, autoput... Hangar, negde s desne strane, ima putokaz.Univerexport - blokovi, 2 stanice devedesetpeticom posle Immocentra.

Posted

Kuku, mene mrzi da se cimam do svih tih radnji. Ako me odvuče gđa do Rodića ili pijace, inače jok.

Posted

U interexu realno nema šta da se kupuje jer nemaju ništa, kad su otvoreni spektakularno su počeli, a sad katastrofa.

Posted
Dis - bivši Cort, autoput... Hangar, negde s desne strane, ima putokaz.
Iliti iza pumpe "Zmaj". Nekih 300m od Rodića.
Posted
92.jpgAdresa:Nehruova 68b (blok 62 ) Novi BeogradRadno vremesvakim danom: 7,00 - 22,00h
Posted

da ne zbunjujemo rajku, ovo je Univer

Posted

U poslednje vreme iskljucivo se tu snabdevam

Posted

Manje više i ja.70% Univer, 25% Idea, 5% Maxi i Interex