January 5, 20223 yr Ovaj požar u 61. bloku je u mojoj zgradi, lik je 20 godina vukao đubre na 11. sprat, centar za socijalni rad ne reaguje sve vreme, rts u prilogu ignorise slucaj. Kako da to ode na n1 ili nova s, jel ima neko ideju?
January 5, 20223 yr Ovaj požar u 61. bloku je u mojoj zgradi, lik je 20 godina vukao đubre na 11. sprat, centar za socijalni rad ne reaguje sve vreme, rts u prilogu ignorise slucaj. Kako da to ode na n1 ili nova s, jel ima neko ideju?Poslao sam ti PM... ... Shiit has hit the fan
January 5, 20223 yr ovaj hoarder me podsetio na one kod kojih je, ako me moje zlopamćenje služi, @mraki radio popis svojevremeno pa jedva pretekao od bubašvaba i đubreta svake vrste. ti ljudi su za psihijatriju.
January 17, 20223 yr U krugu fabrike "IMT" izbio je požar.Kako se nezvanično navodi, gori jedan od objekata koji pripadaju pomenutoj firmi.Na terenu su vatrogasci, a prema prvim informacijama, nema povređenih.
January 17, 20223 yr Ne znam da li su ovoj zgradi sto gori snimali Besu, bila je prazna u svakom slucaju..
January 17, 20223 yr taman da nikne 1 lep stambeno - poslovni kompleks na tom mestu. Edited January 17, 20223 yr by Nikodije
January 17, 20223 yr 30 minutes ago, Nikodije said: taman da nikne 1 lep stambeno - poslovni kompleks na tom mestu. to ti je vec sredjeno. dobili su dozvole i uradili projekte. 5, 6 tisuca stanova plus poslovne zgrade