Frank Pembleton Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Pošto sam, ajde, blago zainteresovan, poslao sam mejl dotičnoj instituciji, i odgovorili su mi da se to ne odnosi na promet stanova u zgradama, nego npr. zastakljivanje, nadziđivanje i kada bi se neko pojavio da recimo proda celu zgradu...Posle sam se čuo telefonom sa jednom ženom odatle, i ona mi rekla kao u fazonu : Nemojte da vas muntaju agencije da vam naplaćuju upit nama da li mogu da prometuju stan...Mada ne sumnjam da bi grad mogao da klepi neku taksu, što da se ne uzme kinta... ... Shiit has hit the fan
Barti66 Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Jbt, oni skidaju zaštitu sa predratnih vila po Vračaru da bi ih rušili do temelja i pretvarali u rugla a ovamo... Kakve budalaštine
renne Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Šleper kojim su dovezeni slatkiši za paketiće ladno ima nemačke table 1
SNARC Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 9 hours ago, renne said: Šleper kojim su dovezeni slatkiši za paketiće ladno ima nemačke table Sta ce da natrpa Gangula u paketice..Lindt i Milku? (Znam da ni jedni ni dugi nisu njemacki proizvodjaci cokolade)
Frank Pembleton Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 jel jos mogu da se uzNu oni vauceri za 6k?Zovi kol centar.Al nećeš valjda da uzimaš te prljave pare? ... Shiit has hit the fan
Grunf Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 12 hours ago, Frank Pembleton said: Zovi kol centar. Al nećeš valjda da uzimaš te prljave pare? ... Shiit has hit the fan salis se, jel da?
SNARC Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Jel cuo jos neko neku bas bas jaku eksploziju pre koji minut ?
Frank Pembleton Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Jel cuo jos neko neku bas bas jaku eksploziju pre koji minut ?Jesam. Ovde dobro grunulo... ... Shiit has hit the fan
Кристофер Лумумбо Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Jel ovo pozar na uglu kod durmitora?
ragasto Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Nova je javila da gori Košnica, tamo na ćošku. A svi bismo tipovali na Durmitor.
Ras Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 (edited) Jeste, gori Košnica. Navodno je eksplozija. Od svedoka koji žive u blizini sam čuo da je ekplozija bila potmula i da su pomislili da je bio sudar. Ed. Liči na plinsku bocu. Edited December 29, 2021 by Ras
Valk Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Jeste se jako čulo, a posle sirene sirene sirene, jasno nam je bilo da je nešto veliko. Kažu plinska boca u kuhinji. Sad je pitanje od milion $ postojanje čuvene reči na O.
omiljeni Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 beograd i novi sad kao kad igraš onu igricu stronghold pa stalno nešto gori selo. farme njive voćnjaci skladišta šume
Recommended Posts