Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted
35 minutes ago, djordje geprat said:

50€ x broj NBG dečurlije = ?€.

čijih para?

batinih, gangulinih, NBG opštinskih?

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

zahvaljujći slobode i otvorenosti medija u srbiji, ovaj spot će biti dostupan u svakom domu.

kad bi se zezali

• 2 weeks later...
Posted

IMG-449526467cf2fc727b72e2eefe7e18ba-V.thumb.jpg.d5f73c6fd6e974c493bf8e67bcfe69b8.jpg

:lolol:

Kad "broj je ograničen" naduvaš na "dobiće svi ikad", dođeš u situaciju da potrošiš pare od paketića i da moraš da čekaš budžet za 2022. 

Međunarodni transport, hahahah, paketići Swisslion-Takovo Gornji Milanovac. 

• +1 1
  • Haha 4
Posted

To je ovo...
IMG-5261ebf21075289fe9449017f2a0bbb6-V.jpgIMG-3e139c38eb81c73235be78a0b177c60f-V.jpg

... Shiit has hit the fan

Posted

Ne, to su pare za vaučere od 6000 din za svu decu do 14/15 godina koja žive na NBG ili na NBG idu u vrtić ili školu. 

Paketići su namenjeni deci do 7 godina, obični slatkiši+igračka i za njih nema para pa će biti za dve nedelje (kad se usvoji nov budžet) 

Posted

uopshte nisam ishla za taj vaucher. tamo je stampedo naroda. ne znam shto nisu lepo podelili u shkoli :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted
2 minutes ago, gospa buba said:

uopshte nisam ishla za taj vaucher. tamo je stampedo naroda. ne znam shto nisu lepo podelili u shkoli :unsure:

Mi smo neke papire resavali letos..i kad udjes u zgradu opstine ima svuda onih postera sa Sapicem kao Kim Il Sungom.. Te Gangula medj djacima te sa radnicima..nekim Bg seljanima daje kanalizaciju, ovima popravlja asfalt..

Valjda moraju svi da dodju i vide to

Posted
30 minutes ago, gospa buba said:

ne znam shto nisu lepo omogućili digitalnu prijavu:unsure:

Sad nema gužve, svi uzeli, možeš da prošetaš. 

Posted (edited)
3 hours ago, Valkyrie said:

Međunarodni transport, hahahah, paketići Swisslion-Takovo Gornji Milanovac. 

DHL inače vanredno sleće u GMilanovac na ruti Peking, Dubai, Beg zbog radi slatkih paketića deci, no međutim, žvalavi i vesara nešto poručivali sa Allija...neke fontane i spomenike valjda bem li ga, te su puni naredne dve nedelje.

Zato kasne deci paketići.

Edited by Barti66
  • Haha 1
Posted
Sad nema gužve, svi uzeli, možeš da prošetaš. 
mislish?

• +1 1
Posted

Meni je u petak u 9 ujutro trebalo oko sat vremena da sve završim. Stvarno su majstori - imam NBG karticu, dakle imaju sve podatke o meni, i na osnovu broja zdravstvene kartice imaju sve podatke i o klincu. Al pošto se i dalje samo papiru vjeruje, prvo mi očitaju LK, pa je odštampaju, pa onda tri puta na koljenima popunjavam adresu, broj LK i broj zdravstvene...

Posted

Ne viđam više redove kad prolazim tuda, a i sat vremena za sve je da pevaš u odnosu na to koliko je trebalo nama alavima s početka akcije. 

Ne sećam se da su mi očitavali ličnu kartu.