Strucnjak Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 35 minutes ago, djordje geprat said: 50€ x broj NBG dečurlije = ?€. čijih para? batinih, gangulinih, NBG opštinskih? 1 1
đorđe geprat Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 zahvaljujći slobode i otvorenosti medija u srbiji, ovaj spot će biti dostupan u svakom domu. kad bi se zezali
Valk Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Kad "broj je ograničen" naduvaš na "dobiće svi ikad", dođeš u situaciju da potrošiš pare od paketića i da moraš da čekaš budžet za 2022. Međunarodni transport, hahahah, paketići Swisslion-Takovo Gornji Milanovac. 1 4
Frank Pembleton Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 To je ovo...... Shiit has hit the fan
Valk Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Ne, to su pare za vaučere od 6000 din za svu decu do 14/15 godina koja žive na NBG ili na NBG idu u vrtić ili školu. Paketići su namenjeni deci do 7 godina, obični slatkiši+igračka i za njih nema para pa će biti za dve nedelje (kad se usvoji nov budžet)
gospa buba Posted December 19, 2021 Author Posted December 19, 2021 uopshte nisam ishla za taj vaucher. tamo je stampedo naroda. ne znam shto nisu lepo podelili u shkoli sent from novi mnogo jak bubamoto.
SNARC Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 2 minutes ago, gospa buba said: uopshte nisam ishla za taj vaucher. tamo je stampedo naroda. ne znam shto nisu lepo podelili u shkoli sent from novi mnogo jak bubamoto. Mi smo neke papire resavali letos..i kad udjes u zgradu opstine ima svuda onih postera sa Sapicem kao Kim Il Sungom.. Te Gangula medj djacima te sa radnicima..nekim Bg seljanima daje kanalizaciju, ovima popravlja asfalt.. Valjda moraju svi da dodju i vide to
Valk Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 30 minutes ago, gospa buba said: ne znam shto nisu lepo omogućili digitalnu prijavu Sad nema gužve, svi uzeli, možeš da prošetaš.
Barti66 Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 (edited) 3 hours ago, Valkyrie said: Međunarodni transport, hahahah, paketići Swisslion-Takovo Gornji Milanovac. DHL inače vanredno sleće u GMilanovac na ruti Peking, Dubai, Beg zbog radi slatkih paketića deci, no međutim, žvalavi i vesara nešto poručivali sa Allija...neke fontane i spomenike valjda bem li ga, te su puni naredne dve nedelje. Zato kasne deci paketići. Edited December 19, 2021 by Barti66 1
gospa buba Posted December 19, 2021 Author Posted December 19, 2021 Sad nema gužve, svi uzeli, možeš da prošetaš. mislish?sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
laser lotus Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Meni je u petak u 9 ujutro trebalo oko sat vremena da sve završim. Stvarno su majstori - imam NBG karticu, dakle imaju sve podatke o meni, i na osnovu broja zdravstvene kartice imaju sve podatke i o klincu. Al pošto se i dalje samo papiru vjeruje, prvo mi očitaju LK, pa je odštampaju, pa onda tri puta na koljenima popunjavam adresu, broj LK i broj zdravstvene...
Valk Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Ne viđam više redove kad prolazim tuda, a i sat vremena za sve je da pevaš u odnosu na to koliko je trebalo nama alavima s početka akcije. Ne sećam se da su mi očitavali ličnu kartu.
Recommended Posts