Frank Pembleton Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Pitao sam radnike prošli vikend - gasovod je u pitanju.I meni rekli jutros...Definitivno oni čiste placeve.ali kako će da razvale to jbte mogu da zamislim... ... Shiit has hit the fan
Barti66 Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 (edited) Popuniće sav prazan prostor duž cele JG, to je očigledno, postaće zajebano živeti i kretati se po NBgd-u narednih godina. Kako će postojeća infrastruktura to podneti biće zanimljivo gledati s obzirom da se samo priključci odrađuju bez proširenja kapaciteta. Kada sve golemo popune ući će i u same blokove zgrada pa sve i da nema mesta primeniće oprobanu zemunsku arhitekturu 90-ih. Sve može da bude dobra kinta. Edited June 11, 2020 by Barti66
đorđe geprat Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 danas sam obišao buvljak. davno nisam išao preko reke i "hoće li ostati i jedne travke" pomislih. ona zgrdurina paralelna sa železničkom stanicom, "faza B" umesto tek sređene zelenjave, posle videh na mestu kineske ambasade njihov kulturni centar koji me podseti na one rupičaste plastike za propust vode u mašinama za suđe. pa ona kula "West". za deceniju biće tamo samo zgrade, ulice i parkirališta.
jorma shparga Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 Dosla mecka i na nasa vrata Drage komsije molim vas da ukoliko ste u mogucnosti dodjete i potpisete i da naravno sharujete svima koji bi mogli da budu zainteresovani...
Frank Pembleton Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 Da da...A digli su se i botovi sa stranice BLOK 45 INFO, što znači da nije svejedno...Mali izveštaj ... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Ajde nemojte da vas mrzi....... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Ajde dođite danas oko podne, kod "Teatra na Savi" malo da popričamo i probamo da cimnemo narod... .... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Kad nećete da dođete....... Shiit has hit the fan!
gagilija Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Ima li neka zvanicna info? Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Lezilebovich Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 (edited) I sta kazu iz edb ? Oce biti sutra ? Edited June 28, 2020 by Lezilebovich
Recommended Posts