Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted
Pitao sam radnike prošli vikend - gasovod je u pitanju.
I meni rekli jutros...
Definitivno oni čiste placeve.ali kako će da razvale to jbte mogu da zamislim...

... Shiit has hit the fan

Posted (edited)

Popuniće sav prazan prostor duž cele JG, to je očigledno, postaće zajebano živeti i kretati se po NBgd-u narednih godina. Kako će postojeća infrastruktura to podneti biće zanimljivo gledati s obzirom da se samo priključci odrađuju bez proširenja kapaciteta.

Kada sve golemo popune ući će i u same blokove zgrada pa sve i da nema mesta primeniće oprobanu zemunsku arhitekturu 90-ih.

Sve može da bude dobra kinta.

Edited by Barti66
Posted

danas sam obišao buvljak. davno nisam išao preko reke i "hoće li ostati i jedne travke" pomislih. ona zgrdurina paralelna sa železničkom stanicom, "faza B" umesto tek sređene zelenjave, posle videh na mestu kineske ambasade njihov kulturni centar koji me podseti na one rupičaste plastike za propust vode u mašinama za suđe. pa ona kula "West". za deceniju biće tamo samo zgrade, ulice i parkirališta.

Posted

Ajde popunite anketu...

Posted

Dosla mecka i na nasa vrata :fur:

Drage komsije molim vas da ukoliko ste u mogucnosti dodjete i potpisete i da naravno sharujete svima koji bi mogli da budu zainteresovani...

104862383_116103623476243_9074616352912381680_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=0UX6HqVCK4sAX9lo6D6&_nc_ht=scontent.fbeg2-1.fna&oh=2968662eedcf2eb50b3ae8fd9476d1c7&oe=5F13500F

Posted

Da da...
A digli su se i botovi sa stranice BLOK 45 INFO, što znači da nije svejedno...
Mali izveštaj

... Shiit has hit the fan

Posted

Ajde nemojte da vas mrzi...
plakat kolor.jpg

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Ajde dođite danas oko podne, kod "Teatra na Savi" malo da popričamo i probamo da cimnemo narod...

Posted

Kad nećete da dođete...
IMG_20200628_103825_1.jpgIMG-66a42103267c2b4c7a0d9aa698d4dbf1-V.jpg

Posted

Ima li neka zvanicna info?

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Posted (edited)

I sta kazu iz edb ?

Oce biti sutra ?

Edited by Lezilebovich