Milosh76 Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Kakav vam je pritisak vode poslednjih par sati? Meni na sedmom spratu prilicno los, blok 30
nenad Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Hehe ode tvoj pogled? Cenim da se na NBG merka svaki kvadrat pogotovo ako je infrastruktura tu... Iako je ta infrastruktura prilično opterećena već ... Shiit has hit the fan Hahha, izmedju ostalog i pogled. Ali me mnogo vise brine infrastruktura. Nekako se nadam da je ipak toplana preblizu.
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 21 minutes ago, Milosh76 said: Kakav vam je pritisak vode poslednjih par sati? Meni na sedmom spratu prilicno los, blok 30 na dobrom delu nbg je slab. kažu da će se stabilizovati do 02 otklanjaju kvar na magistralnom cevovodu
jorma shparga Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 41 minutes ago, nenad said: Hahha, izmedju ostalog i pogled. Ali me mnogo vise brine infrastruktura. Nekako se nadam da je ipak toplana preblizu. pa sakura parku je jos bliza pa se zida li zida. doduse buducim kupcima najavljuje se skoro uklanjanje toplane...a u medjuvremenu imaju pogled iz prvog reda na tornjeve boba morija
gospa buba Posted June 10, 2020 Author Posted June 10, 2020 Kakav vam je pritisak vode poslednjih par sati? Meni na sedmom spratu prilicno los, blok 30 pritisak je spljishten ceo dan.sent from bubamoto
Блок_64 Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 (edited) 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: na dobrom delu nbg je slab. kažu da će se stabilizovati do 02 otklanjaju kvar na magistralnom cevovodu Mi tih problema nemamo ,ali nas jebe kablovska. Edited June 10, 2020 by Блок_64
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 meni je danas malo falilo da se tuširam sa pola litre mivele. iz frižidera
Skyhighatrist Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Kaže mi sad komšija koji se zateko ispod Gazele nekim petim poslom, da su majstori pre podne bagerom pokidali neki ogroman ventil na cevovodu, kaže voda odozdo šikljala do mosta...
Блок_64 Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 To ce obracunaju ovima sto su danas imali slabiji pritisak
gospa buba Posted June 10, 2020 Author Posted June 10, 2020 to se zove popravljanje kod njih sad je malo raakoshnije krenulo. nije josh za vjesh mashinu, ali bicesent from bubamoto
Valk Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Kod nas nije bilo uopšte. Kupili paket vode pa grejali u ketleru da zalivamo bebište, posle došla voda ali ne znam smeju li se mašine paliti.
gospa buba Posted June 10, 2020 Author Posted June 10, 2020 joj. palo mi je na pamet da shta ako neko nema uopshtesent from bubamoto
laser lotus Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 11 hours ago, jorma shparga said: na mestu ispod keja gde su poceli da buse ( 70a) mesto radova je oznaceno trakama za gasovod e sad da li to nesto znaci ili im je ponestalo trake pa tu guraju ne znam... inace cela leva strana a.neta ( tj ona strana ulice kod tehnomanije) je raskopana tako da deluje da oslobadjaju JG od cevi Pitao sam radnike prošli vikend - gasovod je u pitanju.
Recommended Posts