Barti66 Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 (edited) Moguće sasvim, možda su zato i krenuli sa "sređivanjem" centralnog dela uz najavu radova na istočnom i zapadnom pravcu. Ako su mislili na to, a uz daljnje širenje raznoraznih cunamija koji za razliku od većine sadašnjih plutajućih objekata (bar u 45.) ima vrlo glasan sadržaj, biće to jedno kvalitetno useravanje u život svima koji tu žive. Edited June 7, 2020 by Barti66
Valk Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Kako me nervira kad novinari prenose neku izjavu i to skoro po pravilu neke sakalude, pa lupe "blablabla, objašnjava XY" Šta objašnjava, marš bre više #@!%*®
jorma shparga Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 2 hours ago, Delija67 said: Verovatno se misli na vec postojece Setaliste Lazaro Kardenasa. Proglasice da su ga oni izmislili i verovatno napraviti tamo neki vasar. ma i meni sluti na to ima da poredjaju lokale uz setaliste i zaseru sve za vjek vjekova. zemun devedesetih je jednostavno evolutivni limit za ta govna, sta god da naprave lici jal na ona izbeglicka naselja po altinama i drugim pripizdinama jal na onu livadu u naselju sava kovacevic...
Frank Pembleton Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Ma debili misle na Lázaro Kardenasa garant...Napraviće od toga svetsku neviđenu pobeduSent from my TA-1020 using Tapatalk
gospa buba Posted June 7, 2020 Author Posted June 7, 2020 2 hours ago, jorma shparga said: ma i meni sluti na to ima da poredjaju lokale uz setaliste i zaseru sve za vjek vjekova. zemun devedesetih je jednostavno evolutivni limit za ta govna, sta god da naprave lici jal na ona izbeglicka naselja po altinama i drugim pripizdinama jal na onu livadu u naselju sava kovacevic... naonaj roshtilj na stanici ispred poshte
Блок_64 Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 8 hours ago, jorma shparga said: na sta li budaletina misli? bojim se ali me i zanima gde ce biti ta ulica za pesake Ma lupeta,kao pred svake izbore.
pbg12345 Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 9 hours ago, Barti66 said: JG bez ikakve sumnje sns je to, nije za zajebanciju
Frank Pembleton Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Vesara ili ko god ne prestaje...Ove cevi su mi nešto male za toplovod.Moguće da izmeštaju gasovod da mogu na miru da ređaju one nakaze zgradurine duž J Gagarina.Možda@beta kentauri zna nešto ovome... ... Shiit has hit the fan
napadaj Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Gde je to? Znam jednu vrlo bitnu parcelu na kojoj bi ono što je zamišljeno i planirano moglo da se gradi tek ako se gasovod izmesti.
Frank Pembleton Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Gde je to? Znam jednu vrlo bitnu parcelu na kojoj bi ono što je zamišljeno i planirano moglo da se gradi tek ako se gasovod izmesti.Ovo je u podnožju nasipa blok70, a taj gasovod koji spominjem da im "smeta" ide tamo uz JG u nivou kineza i to...A koja je to parcela?Može i na PM... Shiit has hit the fan
Блок_64 Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 38 minutes ago, Frank Pembleton said: Vesara ili ko god ne prestaje... Ove cevi su mi nešto male za toplovod. Moguće da izmeštaju gasovod da mogu na miru da ređaju one nakaze zgradurine duž J Gagarina. Možda@beta kentauri zna nešto ovome... ... Shiit has hit the fan Jesu za toplovod su,ima i tanjih ima i debljih nekima spoljnih precnik ide dak i 1016mm.Verovatno su tu samo do izbora i onda ce nestati.
jorma shparga Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 na mestu ispod keja gde su poceli da buse ( 70a) mesto radova je oznaceno trakama za gasovod e sad da li to nesto znaci ili im je ponestalo trake pa tu guraju ne znam... inace cela leva strana a.neta ( tj ona strana ulice kod tehnomanije) je raskopana tako da deluje da oslobadjaju JG od cevi
nenad Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 da li je moguce da planiraju da grade sa leve strane agostina neta?
Frank Pembleton Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 da li je moguce da planiraju da grade sa leve strane agostina neta? Hehe ode tvoj pogled?Cenim da se na NBG merka svaki kvadrat pogotovo ako je infrastruktura tu... Iako je ta infrastruktura prilično opterećena već... Shiit has hit the fan
Recommended Posts