Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Ravanelli said:

koliko vidim ovde se ruši bivši bk univerzitet pored arhiva i gradi ova grdosija

ne

ovo je na drugom kraju palmira toljatija, iza suda kod džona kenedija

Posted (edited)

@Barti66

da, ali dokle može da ide? sada ima jako mnogo kvadrata u planovima

mislim da će uskoro doći do zasićenja i onda pad cena

slušao sam na radiju baš reklamu za wellport. prodaju stanove u poznoj fazi izgradnje. možda je zasićenje već na pragu?

Edited by Ravanelli
Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

ne

ovo je na drugom kraju palmira toljatija, iza suda kod džona kenedija

jao da, u pravu si, tamo gde je bila ona pivnica što su je srušili

Posted

dosta ljudi koje znam  kupuju stanove od 2+k evra ili tako nešto
jeftini krediti, ljudi moraju da se skuće jer dolazi dijete, imaju neku ušteđevinu i onda ulete u kredit i reše to

btw ovaj merin je dobar investitor. radili su par naoko super projekata
koliko vidim ovde se ruši bivši bk univerzitet pored arhiva i gradi ova grdosija
samo što je stari merkator realno ruglo kakvog nema
Promašio si skroz, to je, kako samo ime kaže u Džona Kenedija...
Tamo iza suda...
To je dobra lokacija.
Mada imaju neko "filozofiranje" sa terasama koje meni nije jasno...

... Shiit has hit the fan...

Posted
1 minute ago, Ravanelli said:

da, ali dokle može da ide? sada ima jako mnogo kvadrata u planovima

mislim da će uskoro doći do zasićenja, za jedno par godina i onda pad cena

slušao sam na radiju baš reklamu za wellport. prodaju stanove u poznoj fazi izgradnje. možda je zasićenje već na pragu?

I ja mislim isto.

Prošle godine su mi nuđena dva stana u TB pored onog novog restorana po ceni koja je zaista bila povoljna u odnosu na trenutne, tada je bila samo faza pripreme radova. Nisam uzeo jer mi lokacijski nisu po volji a i obavezali me da ne prodajem narednih 5 godina. Sad vidim cena je i dalje ista kada je objekat već odmakao ohoho.

Msm da čak nude i povoljnije nego u startu. Videćemo dokle će ovo ludilo trajati.

Posted

Potpuno ludilo...
Tu u TB na raskrsnici sa Herojima sa košara Exing završava zgradu, već je ograđen plac za još jednu zgradu...

Inače ovi iz Wellporta su napravili veliku svinjariju prema kupcima i prvoj zgradi, po prvom planu trebalo je da tu u okviru bloka bude lep veliki park, međutim ladno su promenili ideju i grunuli još jednu zgradu od jedno 15-ak spratova...

Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Vesara se modernizovao...
Ovo su nova vozila Parking servisa koja će uskoro vršiti snimanje tablica i automatsku kontrolu naplate parkiranja, kao i slanje kazni za nepropisno parkiranje...

tapatalk_share_-423285625_compressed-01.jpg

Jebo sam im mater..ja mislio mere zagadjenje.

Posted
32 minutes ago, Frank Pembleton said:

Potpuno ludilo...
Tu u TB na raskrsnici sa Herojima sa košara Exing završava zgradu, već je ograđen plac za još jednu zgradu...

Inače ovi iz Wellporta su napravili veliku svinjariju prema kupcima i prvoj zgradi, po prvom planu trebalo je da tu u okviru bloka bude lep veliki park, međutim ladno su promenili ideju i grunuli još jednu zgradu od jedno 15-ak spratova...

pa to je vec klasika

Posted (edited)

i tu chovek ne moze nishta, kad mu izbiju nevidjene pare na prichu da ce neshto da izgleda nekako i da ima park, posle kad ne samo da nema park nego gledaju u supu preko puta, a pare cao? jel im kazu a shta ste mislili za te pare?

Edited by gospa buba
Posted
i tu chovek ne moze nishta, kad mu izbiju nevidjene pare na prichu da ce neshto da izgleda nekako i da ima park, posle kad ne samo da nema park nego gledaju u supu preko puta, a pare cao? jel im kazu a shta ste mislili za te pare?
Mislim da su se fino "zaštitili" u ugovoru...

Posted

A i ti kupci sto su povjerovali su malo bistriji.

Posted

pa to je izgleda uvek problem

sent from bubamoto

Posted

tu mi je 1 vrh ona, u osnovi, kružna zgrada koju su nabudžili između falkenštajnera i džerija gde je kvadrat bio 2.5-3€ 
pa su im nabudžili još i osmospratnicu na svu muku

posle se neki selebriti bunio

a cene su otišle u nebesa

bezmalo 100%(po cenama iz oglasa)

:ohmy:

Posted

ta polukruzna je izgledala da ce da bude ko neka garaza, bizniz neshto, sad je stambena?

sent from bubamoto

Posted

prodavalo je kao stambenu, a valjda je prvobitna namena bila poslovna

bile gajbe od 100 i kusur i 300 kvm

a min 4 godine su zvrjali betonski blokovi i pretendovali da postanu novi gro rad