kud u maglu Simoviću Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 11 minutes ago, Ravanelli said: koliko vidim ovde se ruši bivši bk univerzitet pored arhiva i gradi ova grdosija ne ovo je na drugom kraju palmira toljatija, iza suda kod džona kenedija
Ravanelli Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 (edited) @Barti66 da, ali dokle može da ide? sada ima jako mnogo kvadrata u planovima mislim da će uskoro doći do zasićenja i onda pad cena slušao sam na radiju baš reklamu za wellport. prodaju stanove u poznoj fazi izgradnje. možda je zasićenje već na pragu? Edited February 25, 2020 by Ravanelli
Ravanelli Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Just now, kud u maglu Simoviću said: ne ovo je na drugom kraju palmira toljatija, iza suda kod džona kenedija jao da, u pravu si, tamo gde je bila ona pivnica što su je srušili
Frank Pembleton Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 dosta ljudi koje znam kupuju stanove od 2+k evra ili tako nešto jeftini krediti, ljudi moraju da se skuće jer dolazi dijete, imaju neku ušteđevinu i onda ulete u kredit i reše to btw ovaj merin je dobar investitor. radili su par naoko super projekata koliko vidim ovde se ruši bivši bk univerzitet pored arhiva i gradi ova grdosija samo što je stari merkator realno ruglo kakvog nemaPromašio si skroz, to je, kako samo ime kaže u Džona Kenedija...Tamo iza suda...To je dobra lokacija.Mada imaju neko "filozofiranje" sa terasama koje meni nije jasno... ... Shiit has hit the fan...
Barti66 Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 1 minute ago, Ravanelli said: da, ali dokle može da ide? sada ima jako mnogo kvadrata u planovima mislim da će uskoro doći do zasićenja, za jedno par godina i onda pad cena slušao sam na radiju baš reklamu za wellport. prodaju stanove u poznoj fazi izgradnje. možda je zasićenje već na pragu? I ja mislim isto. Prošle godine su mi nuđena dva stana u TB pored onog novog restorana po ceni koja je zaista bila povoljna u odnosu na trenutne, tada je bila samo faza pripreme radova. Nisam uzeo jer mi lokacijski nisu po volji a i obavezali me da ne prodajem narednih 5 godina. Sad vidim cena je i dalje ista kada je objekat već odmakao ohoho. Msm da čak nude i povoljnije nego u startu. Videćemo dokle će ovo ludilo trajati.
Frank Pembleton Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Potpuno ludilo...Tu u TB na raskrsnici sa Herojima sa košara Exing završava zgradu, već je ograđen plac za još jednu zgradu...Inače ovi iz Wellporta su napravili veliku svinjariju prema kupcima i prvoj zgradi, po prvom planu trebalo je da tu u okviru bloka bude lep veliki park, međutim ladno su promenili ideju i grunuli još jednu zgradu od jedno 15-ak spratova... ... Shiit has hit the fan...
SNARC Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Vesara se modernizovao... Ovo su nova vozila Parking servisa koja će uskoro vršiti snimanje tablica i automatsku kontrolu naplate parkiranja, kao i slanje kazni za nepropisno parkiranje... ... Shiit has hit the fan... Jebo sam im mater..ja mislio mere zagadjenje.
Mr.Mxyzptlk Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 32 minutes ago, Frank Pembleton said: Potpuno ludilo... Tu u TB na raskrsnici sa Herojima sa košara Exing završava zgradu, već je ograđen plac za još jednu zgradu... Inače ovi iz Wellporta su napravili veliku svinjariju prema kupcima i prvoj zgradi, po prvom planu trebalo je da tu u okviru bloka bude lep veliki park, međutim ladno su promenili ideju i grunuli još jednu zgradu od jedno 15-ak spratova... pa to je vec klasika
gospa buba Posted February 25, 2020 Author Posted February 25, 2020 (edited) i tu chovek ne moze nishta, kad mu izbiju nevidjene pare na prichu da ce neshto da izgleda nekako i da ima park, posle kad ne samo da nema park nego gledaju u supu preko puta, a pare cao? jel im kazu a shta ste mislili za te pare? Edited February 25, 2020 by gospa buba
Frank Pembleton Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 i tu chovek ne moze nishta, kad mu izbiju nevidjene pare na prichu da ce neshto da izgleda nekako i da ima park, posle kad ne samo da nema park nego gledaju u supu preko puta, a pare cao? jel im kazu a shta ste mislili za te pare?Mislim da su se fino "zaštitili" u ugovoru... ... Shiit has hit the fan...
Paul Gompitz Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 A i ti kupci sto su povjerovali su malo bistriji.
gospa buba Posted February 25, 2020 Author Posted February 25, 2020 pa to je izgleda uvek problemsent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 tu mi je 1 vrh ona, u osnovi, kružna zgrada koju su nabudžili između falkenštajnera i džerija gde je kvadrat bio 2.5-3€ pa su im nabudžili još i osmospratnicu na svu muku posle se neki selebriti bunio a cene su otišle u nebesa bezmalo 100%(po cenama iz oglasa)
gospa buba Posted February 25, 2020 Author Posted February 25, 2020 ta polukruzna je izgledala da ce da bude ko neka garaza, bizniz neshto, sad je stambena? sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 prodavalo je kao stambenu, a valjda je prvobitna namena bila poslovna bile gajbe od 100 i kusur i 300 kvm a min 4 godine su zvrjali betonski blokovi i pretendovali da postanu novi gro rad
Recommended Posts