gospa buba Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 oni nameravaju da apsolutno upropaste funkcionisanje apsolutno svima u gradu.sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 U 21. i 22. bloku uvedena plava parking zona. U bloku, ne oko bloka. O tome se pričalo i ranije...Zanima me kako će da reše ljude koji stanuju tamo, pretili su sa nekim većim ciframa nego do sada... ... Shiit has hit the fan...
radisa Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 17 minutes ago, Svarog said: U 21. i 22. bloku uvedena plava parking zona. U bloku, ne oko bloka. To neće ništa da reši... Osim što će da dopuni kasu parking servisa... Kad su uveli onaj parking u plavoj zoni na sred Z. Đinđića između 21 i 22, ja sam mislio da ću moći konačno bar tu da se parkram i da platim.. Ali, ne, nisam mogao više ni da platim jer je sve prepuno, niti da se parkiram u 22. bloku, jer je tamo i dalje bilo užasno...
SNARC Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 E super..sad da kupim cepelin i da ga parkiram na krovu zgrade
Frank Pembleton Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 @Ravanelli jesu ti zonirali blok? ... Shiit has hit the fan...
Ravanelli Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Da. Danas je u 12h bilo fantasticnih 8 slobodnih mesta u bloku, a ujutru je osetno manje vozila i ne radi se slalom kroz ulicu
Frank Pembleton Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Da. Danas je u 12h bilo fantasticnih 8 slobodnih mesta u bloku, a ujutru je osetno manje vozila i ne radi se slalom kroz ulicuKako su vas stanare "regulisali"?Negde sam pročitao da neće biti dnevne, što je dobro... ... Shiit has hit the fan...
Ravanelli Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Vidi dole na topiku sam pisao. Za 50e sam dobio godisnju kartu, aplikacija za to je neverovatno jednostavna. Brnaba odradila posao, mora se priznati Nece biti dnevne
Frank Pembleton Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Vidi dole na topiku sam pisao. Za 50e sam dobio godisnju kartu, aplikacija za to je neverovatno jednostavna. Brnaba odradila posao, mora se priznati Nece biti dnevneTi si dobio na osnovu prijave boravka godišnju kartu za parkiranje u plavoj zoni u tvom reonu? ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 pa kako bi drugachije, residenti moraju da se reshe nekako sent from bubamoto
Tihajeza Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Kupio po povlašćenoj ceni, ne dobija se džabe.
Ravanelli Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Ti si dobio na osnovu prijave boravka godišnju kartu za parkiranje u plavoj zoni u tvom reonu? ... Shiit has hit the fan... Da. 50e godisnje
Frank Pembleton Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Ma naravno, nego me zanima kako su rešili...A šta ti radi aplikacija? ... Shiit has hit the fan...
Ravanelli Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Uneses podatke, povezu se bazom mupa da provere gde ti je registrovan auto i ako si ok daju ti ptlredracun za tu kartu. Tipa mogu da parkiram ceo bzdj i milentije popovica i jos dosta ulica
Recommended Posts