Frank Pembleton Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Šta se gradi između Rode i Omladinskih brigada? Juče posjekoše manje-više sva stabla na tom mjestu.Zavaljen plac sprema se stambeno poslovno...A biće i na parkingu kod AC...... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 (edited) 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: to je plac prekoputa mašinca Znam, tu ce biti ovaj monstrum... https://www.ekapija.com/real-estate/2613282/KZIN-PR/stambeno-poslovni-kompleks-povrsine-90000-m2-u-planu-na-novom-beogradu-foto Edited November 26, 2019 by Frank Pembleton
Frank Pembleton Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: u bem ti sunce Pa reci... A ove tri na parkingu AC ce imati 15+ spratova
kud u maglu Simoviću Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 jbt ima da se selim na prokletije
gospa buba Posted November 26, 2019 Author Posted November 26, 2019 ima da se selim na donji dorcol [emoji38]ol:sent from bubamoto
zorglub Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Mnogo mi je to drveća, zelenila, treba kao onaj iz Bipsića, kojih već, da zabetoniraju sve (aaaaaa, sve)!
Barti66 Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 To će zeleno da nacrtaju samo...savapromenada rad.
laser lotus Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Kad izgrade prostor oko brodogradilišta + autobusku stanicu + IMT moći će samo padobranskim desantom da se priđe blokovima.
MortimerBrewster Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 (edited) RIP NBG / ima previše projekata i stvarno je pitanje na šta će sve to da liči kada se završi samo milutina milankovića sada: Navigator 2, stambena zgrada pored navigatora 2, Erste se proširuje za još jednu zgradu, Autobusko-železnička, NCR pored až stanice, Kopernikus zgrada na mestu buvljaka, oko airport city je ludilo. wellport, west 65 tower, west 65 mall, neka velika poslovna zgrada od oko 20,000 kvm je u najavi, novi minel, dograđuju još 2,3 zgrade na airport city Ušće kulu2 završavaju, što će dodatno opteretiti saobraćaj oko te rasksrsnice kod ušća koja je već ionako usko grlo mišković će da gradi delta HQ između genex apartmana i crown plaza mišković će da gradi neku nenormalno veliku zgradu u ovoj rupi između hyatta i banca intesa A-Blok vidim da su završili neka dva mastodona od zgrada sakura sa pogledom na toplanu biće ono na kraju bloka 63, prekoputa pijace ovo što grade popovi prekoputa merkatora takođe je planirana gradnja na kod one crkve prekoputa palate srbija energoprojekt će da ošine stambenu gradu tik do kineskog tržnog centra u bloku 70 kineski kulturni centar se valjda uskoro svršava IMT će biti tek debilana jer su izabrali neku gustu konfiguraciju što znači nada parkovi i prostor između zgrada Zepter nemam pojma kako može da napravi ono na mestu brodogradilišta od svega toga ne vidim baš neki novi dom zdravlja ili nedajbože vrtić! parkinzi su naravno ludilo. mislim da sam se baš prešao kada nisam hteo da kupim mesto za skromnih 7,000€ početkom godine. anyhow, ja uskoro kupujem neku zemlju van beograda pa da za koju godinu napravim kuću. grad postaje jezivo mesto za život Edited November 27, 2019 by MortimerBrewster
namenski Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 1 hour ago, MortimerBrewster said: stvarno je pitanje na šta će sve to da liči kada se završi Na Budvu, a na sta bi drugo….
jorma shparga Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 (edited) 7 hours ago, namenski said: Na Budvu, a na sta bi drugo…. a gde ce biti Trokadero? red bi bio u 45-om ipak svo zlo potice odande... Edited November 27, 2019 by jorma shparga
Recommended Posts