Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Nemam reči. Sjebaće najlepši deo šetališta. Nadam se da im nećemo to dozvoliti. 

Posted

Pričao sam sa jednom ženom koja je iz ovog udruženja koje se okupilo oko ovog na Gardošu . Ona kaže: Mi smo zakasnili...

Posted
3 hours ago, Willow said:

Nemam reči. Sjebaće najlepši deo šetališta. Nadam se da im nećemo to dozvoliti. 

+ Meleon

70. I 45.

Posted
56 minutes ago, Barti66 said:

+ Meleon

70. I 45.

Pazi ja mogu da zamislim "privatnog investitora" koji se šeta tim blokovima i srčka mu lupa kako bi mogao da "popuni" te zelene praznine betonom...

Posted

I ja naravno...to me i plaši.

Fino, mirno, prostrano, mltn netaknuta priroda na par desetina ili stotina metara...eto prilike za dobru zaradu. Pa kada se gajbe po onoj savadi i a bloku rasturiše očas posla, a nije baš, bar po meni, lokacija top, kako li bi tek ovo planulo :cry:.

Posted (edited)

@Frank Pembleton

I ja imam takve informacihe za Blok 70. U toku je izrada novog PDR (verovatno Direkcija za izgradnju) , pa bi knda trebao da bude Javni uvid

Edited by mozzer
Posted

Na današnji dan 1948. zvanično počinje izgradnja Novog Beograda. Srećan praznik 🎉

Posted

Malo sam dosadan ali Jbga...

I danas će od 09-13 biti pultovi za propagiranje akcije da se ne uprpasti savski kej ... Potpisuje se peticija, ali to je deo toga da se ljudi malo dignu i osveste šta im ovi kreteni spremaju...

Ko bude prolazio nekasvrati da popriča sa ljudima da se ispričaju daju ideje za delovanje da ne bi Vesara i ekipa promuvali neki horor od zalivanja betonom i potpune komercijalizacije prostora...

Posted

sutra kod pijace 9-13 plus teatar na savi 13-19

Posted (edited)
1 hour ago, gagilija said:

sutra kod pijace 9-13 plus teatar na savi 13-19

FosRWPm.jpg

EBegIle.jpg

NMGKVqR.jpg

Edited by Frank Pembleton
Posted

bili fanas na pijaci od 09-13

Posted