Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Nemam reči. Sjebaće najlepši deo šetališta. Nadam se da im nećemo to dozvoliti. 

• Replies 9.8k
  • Views 799k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

Pričao sam sa jednom ženom koja je iz ovog udruženja koje se okupilo oko ovog na Gardošu . Ona kaže: Mi smo zakasnili...

3 hours ago, Willow said:

Nemam reči. Sjebaće najlepši deo šetališta. Nadam se da im nećemo to dozvoliti. 

+ Meleon

70. I 45.

56 minutes ago, Barti66 said:

+ Meleon

70. I 45.

Pazi ja mogu da zamislim "privatnog investitora" koji se šeta tim blokovima i srčka mu lupa kako bi mogao da "popuni" te zelene praznine betonom...

I ja naravno...to me i plaši.

Fino, mirno, prostrano, mltn netaknuta priroda na par desetina ili stotina metara...eto prilike za dobru zaradu. Pa kada se gajbe po onoj savadi i a bloku rasturiše očas posla, a nije baš, bar po meni, lokacija top, kako li bi tek ovo planulo :cry:.

@Frank Pembleton

I ja imam takve informacihe za Blok 70. U toku je izrada novog PDR (verovatno Direkcija za izgradnju) , pa bi knda trebao da bude Javni uvid

Edited by mozzer

k9vFZrW.jpg

Na današnji dan 1948. zvanično počinje izgradnja Novog Beograda. Srećan praznik 🎉

Malo sam dosadan ali Jbga...

I danas će od 09-13 biti pultovi za propagiranje akcije da se ne uprpasti savski kej ... Potpisuje se peticija, ali to je deo toga da se ljudi malo dignu i osveste šta im ovi kreteni spremaju...

Ko bude prolazio nekasvrati da popriča sa ljudima da se ispričaju daju ideje za delovanje da ne bi Vesara i ekipa promuvali neki horor od zalivanja betonom i potpune komercijalizacije prostora...

sutra kod pijace 9-13 plus teatar na savi 13-19

1 hour ago, gagilija said:

sutra kod pijace 9-13 plus teatar na savi 13-19

FosRWPm.jpg

EBegIle.jpg

NMGKVqR.jpg

Edited by Frank Pembleton

bili fanas na pijaci od 09-13

Bravo! Ja krecem na protest, govna redukuju gsp linije od 13h

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

1 minute ago, gagilija said:

Bravo! Ja krecem na protest, govna redukuju gsp linije od 13h