July 4, 20186 yr Author Iskreno ja mislim da neće oni tamo crkvu , nego će da budu suinvestitori za neke baje, kao ono kod novog Merkatora.... Plus verovatno će da iskoriste "autoritet crkve" da počiste onaj zanatski centar i bubine kafane...dobro jasno je da hoce pare, tu nema dileme nit je bilo ikad.sent from bubamoto
July 4, 20186 yr pitaj velju on se bavi katastrom. spc je u postupku restitucije na jednoj parceli u b45 gde je planirano da se zida škola pa postoji bojazan da će umesto školice da nikne crkvica +parohijski dom+sve što crkvi treba
July 4, 20186 yr Nznm, tamo mesta ima samo po šetalištu i na livadi fk-a nznm kog...usraće govnari poslednju oazu nečeg normalnog na NBG-u
July 5, 20186 yr 11 hours ago, beta kentauri said: pitaj velju on se bavi katastrom. spc je u postupku restitucije na jednoj parceli u b45 gde je planirano da se zida škola pa postoji bojazan da će umesto školice da nikne crkvica +parohijski dom+sve što crkvi treba crkva je zlo i treba ih ukinutii to niko ne spori ali sta ce u b45 jos 1 skola? 20.oktobar se prepolovio po broju dece u odnosu na 80-te, ne verujem da je u Branku situacija drugacija. Ili mozda gresim?
July 5, 20186 yr koji su nebitni ukoliko se ne poklapaju sa demografskim parametrima... osim ako Slavica ne krene da plodi babe po blokovima - od 9 ili 10 odeljenja po generaciji ( sa 35+djaka) dosli smo do 6 sa 20-tak djaka i tu nijedan urbanista ne moze nista
July 5, 20186 yr Author bez brige, bice opet bum u blokovima, uzasno su popularni kod roditelja trohodishnjaka ima to svoje talase.sent from bubamoto
July 5, 20186 yr Trohodisnjak zvuci kao neko bice iz Ratova zvezda ( a ja sam iz 3 puta provalio da je rec o trogodisnjacima )
July 5, 20186 yr demografski parametri su samo segment u celokupnom procesu urbanističkog planiranja.
July 5, 20186 yr 27 minutes ago, jorma shparga said: Trohodisnjak zvuci kao neko bice iz Ratova zvezda ( a ja sam iz 3 puta provalio da je rec o trogodisnjacima )
July 5, 20186 yr 15 hours ago, Barti66 said: Ček, aj nek mi neko objasni šta to hoće da nasade u 45-om...crkvu? Gde tačno? Nisam siguran da će tu 1 Crkva da nikne... Eno tamo prekoputa novog Merkatora 15 hours ago, beta kentauri said: pitaj velju on se bavi katastrom. spc je u postupku restitucije na jednoj parceli u b45 gde je planirano da se zida škola pa postoji bojazan da će umesto školice da nikne crkvica +parohijski dom+sve što crkvi treba Nemoj tako izgleda kao da nešto znam o tome... Pitao nekog pravnika on mi kaže da ta "zabeleška" o restituciji, ne mora da znači da se odnosi na tu konkretnu parcelu. Ona može biti "predmet trampe" tj. grad treba crkvi da vrati neki plac u gradu pa joj onda nudi te placeve gde je "mrtvo zelenilo" (© by Siniša Mali)...