July 3, 20186 yr 4 hours ago, namenski said: Ma sta znam, serem Mozda nesto ovako: Zemlja u kojoj protestuju vlasnici Range Rovera i to zato sto im se sprecava pristup protivzakonito izgradjenim kucama za bolje i nije... Амин.
July 4, 20186 yr 10 hours ago, Frank Pembleton said: Nego, stanovnici Bloka 45 su dobili nove komšije.... kakva je pogan (a i brat mu ) odrasla tamo, malo je crkvu da dignu - morace jedan omanji parohijski kompleks... gadovi popovski!
July 4, 20186 yr Bolje namastirtm, 1 zaduzbinu, sa sve onim ktitorskim freskama, ono, on i brat i gasic i nesa i vulin drze po crkvicu u narucju... Taman da se povuku u starosti, meditiraju i posmatraju kako stado uziva...
July 4, 20186 yr 14 hours ago, Tvrdica said: Може Јово...па нек буде Јово наново. mislis jovo nanovo pa sve do jove u koaliciji sa chadahhom? Edited July 4, 20186 yr by Pontijak
July 4, 20186 yr Author Bolje namastirtm, 1 zaduzbinu, sa sve onim ktitorskim freskama, ono, on i brat i gasic i nesa i vulin drze po crkvicu u narucju... Taman da se povuku u starosti, meditiraju i posmatraju kako stado uziva... namastir svetog investitorskog urbanizma?sent from bubamoto
July 4, 20186 yr 25 minutes ago, gospa buba said: namastir svetog investitorskog urbanizma? Jok. Svete Srpske Tranzicije.
July 4, 20186 yr 1 hour ago, Pontijak said: mislis jovo nanovo pa sve do jove u koaliciji sa chadahhom? Не, не...тада је посенилио, прави Јово голооточки за ове нам треба.
July 4, 20186 yr Just now, Tvrdica said: Не, не...тада је посенилио, прави Јово голооточки за ове нам треба. od jove golootockog do jove chadahhovog je prirodan razvojni put samo sto je u 21. veku ceo taj ciklus mnogo brzi i ne traje decenijama vec max 5 godina
July 4, 20186 yr prema nacrtu plana za b45 na tom mestu je predviđena neka školica, vrtić ili nešto slično. u svakom slučaju nigde u b45 ništa što liči na verski objekat ili slično. ali plan još nije usvojen... a biznis je biznis
July 4, 20186 yr Iskreno ja mislim da neće oni tamo crkvu , nego će da budu suinvestitori za neke baje, kao ono kod novog Merkatora.... Plus verovatno će da iskoriste "autoritet crkve" da počiste onaj zanatski centar i bubine kafane...