Dr Arslanagić Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Такав је био пројекат за West 65 од почетка. Малтене сваки нови пројекат овог типа има неки фалус у свом рендеру, који ће да направе ако буде некад пара. Иначе су лепо направили рендер да се не види пруга на 100 метара, а између пруге пут Бежанија - мост на Ади. Докторе, где од свих објеката тамо нађе да ти је референца Гверо? Brt, Gvero je tu jedina ozbiljna institucija, ponosno je taj objekat stajao još u vreme dok od Pekare 22 do Medicine rada nije bilo apsolutno ničega. Inače, kod Gvera je voleo da svraća Mihajlo Mihajlov i da pije vinjak.
gospa buba Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 Brt, Gvero je tu jedina ozbiljna institucija, ponosno je taj objekat stajao još u vreme dok od Pekare 22 do Medicine rada nije bilo apsolutno ničega. Inače, kod Gvera je voleo da svraća Mihajlo Mihajlov i da pije vinjak. tako je. kad se o brigada prelazilo peshke zmureci unatrashke u podne radnim danom
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 bio je i ford tj. interexport tamo gde je sad sektor za vanredne situacije
vathra Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Brt, Gvero je tu jedina ozbiljna institucija, ponosno je taj objekat stajao još u vreme dok od Pekare 22 do Medicine rada nije bilo apsolutno ničega. Inače, kod Gvera je voleo da svraća Mihajlo Mihajlov i da pije vinjak. Очекивао сам неки гурмански одговор, типа добра им је вешалица…
Dr Arslanagić Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 pa bio je i MOC ali je poenta da je to bila teška pustinja, skoro kao i potez od bloka 23 do 70a. jebeno je bilo u ono vreme vraćati se pripit iz grada pješice. uhvatim sebe ponekad da mi baš baš nedostaje NBGD iz 90-ih.
Dr Arslanagić Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Очекивао сам неки гурмански одговор, типа добра им је вешалица… jeste, roštilj je vrlo dobar a, po meni, dimljena vešalica najbolja u gradu. preporučam
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 pa bio je i MOC ali je poenta da je to bila teška pustinja, skoro kao i potez od bloka 23 do 70a. jebeno je bilo u ono vreme vraćati se pripit iz grada pješice. uhvatim sebe ponekad da mi baš baš nedostaje NBGD iz 90-ih. da, u omld brgd je bila prava pustara od mercedesovih zgrada pa do raskrsnice sa jurijem
Frank Pembleton Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 pa bio je i MOC ali je poenta da je to bila teška pustinja, skoro kao i potez od bloka 23 do 70a. jebeno je bilo u ono vreme vraćati se pripit iz grada pješice. uhvatim sebe ponekad da mi baš baš nedostaje NBGD iz 90-ih. EhhhMašinac... A kako se sada zove uopšte?
Dr Arslanagić Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 ne znam... svi koje ja znam ga i dalje zovu MOC.
Frank Pembleton Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 E da pun naziv je bio MOC 1. Maj.... Meni je super bilo što sam imao isti TV kući kao što su oni u učionicama bili... ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 MOC = Tehnička škola "Novi Beograd"Ne priznajem.
Dr Arslanagić Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 ćuti, Užička republika je sada Kneginja Milica...
vathra Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 pa bio je i MOC ali je poenta da je to bila teška pustinja, skoro kao i potez od bloka 23 do 70a. jebeno je bilo u ono vreme vraćati se pripit iz grada pješice. uhvatim sebe ponekad da mi baš baš nedostaje NBGD iz 90-ih. Бањалучки ћевап код 6 каплара, у оном сомуну, мњам. Још је цена била 19 динара, даш 20 а они ти врате масан новчић.
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 za nas staaaare novobeograđane to je i dalje vukadin
Recommended Posts