kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 anka od 108 postova ima 107 pitanja ppp zajebao google
Frank Pembleton Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 anka od 108 postova ima 107 pitanja ppp zajebao google U pitanju je praktičnost, pita dobije savet i ćao. Pobeda!
Lezilebovich Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Beograd -- Kula u bloku 65 dobila dozvolu. U toku su pregovori sa nekoliko hotelskih grupacija zainteresovanih za projekat. Projekat stambeno-komercijalnog kompleksa u bloku 65 na Novom Beogradu podrazumeva gradnju preko 150.000 kvadrata stambenog, komercijalnog i poslovnog prostora. Ako dobro razumem, neka nedefnisana kula je dobila dozvolu ili je to samo promena neke regulative da se sme graditi više od XY spratova ?
Frank Pembleton Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Ma to je onaj soliter što, neko reče ovde, sele ga ko cigane čergare... Video pre par nedelja da na travnjaku ispred Tehnomanije "buše" građevinarci nešto... ....shit has hit the fan...
Dr Arslanagić Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 prema renderu ovo je preko puta Gvera, odnosno u onom delu Airport City-ja koji je već godinama ograđen i zatvoren
jorma shparga Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 prema renderu ovo je preko puta Gvera, odnosno u onom delu Airport City-ja koji je već godinama ograđen i zatvoren meni se cini da je jos malo ka opstini, tj negde ispred tehnomanije... u svakom slucaju - al` ce se uklopi :0.6:
Dr Arslanagić Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 ma jok, eno ga krov od Gvera na slici, tačno preko puta
Lezilebovich Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 (edited) mislim da je ovo tačno ispred tehnomanije, reklo bi se blago dijagonalno od gvera, ali je to par metara, teško da se može videti ovako, samo mi deluje logičnije da je tamo. ne mogu staviti i kulu i ovu pored zgradu ispred airport citija, a i to ograđeno je verovatno vlasništvo airportsiitija Edited October 18, 2016 by Lezilebovich
Frank Pembleton Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 mislim da je ovo tačno ispred tehnomanije, reklo bi se blago dijagonalno od gvera, ali je to par metara, teško da se može videti ovako, samo mi deluje logičnije da je tamo. ne mogu staviti i kulu i ovu pored zgradu ispred airport citija, a i to ograđeno je verovatno vlasništvo airportsiitija Ma tehnomanija je. Za sada. To treba da gradi isti onaj koji gradi i west65 on je kupio celu tu parcelu. Zgrada u kojoj je tehnomanija je "privremeni objekat" i trebala je da bude srušena odavno...
kud u maglu Simoviću Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 ja ću da je pojedem™ ako je ovakvu naprave
vathra Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Такав је био пројекат за West 65 од почетка. Малтене сваки нови пројекат овог типа има неки фалус у свом рендеру, који ће да направе ако буде некад пара. Иначе су лепо направили рендер да се не види пруга на 100 метара, а између пруге пут Бежанија - мост на Ади. Докторе, где од свих објеката тамо нађе да ти је референца Гверо?
jorma shparga Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Pa realno Gvero tamo i jeste zdanje najznacajnije sa istorijsko-kulturnog aspekta ... samo im je prateci (nemesni) program bio bezobrazno skup
Recommended Posts