September 2, 20168 yr mislim da je ovo bio u pitanji bivši red house. iznenadilo me, jer baš nisam navikao na takve uživo narodnjake u tom delu
September 2, 20168 yr Taj red house je stalno u nekoj"vlasničkoj tranziciji" ko zna šta je sad... ....shit has hit the fan...
September 2, 20168 yr red house se, ako se ne varam, sada zove batler i na njih nesto ne lici da pustaju narodnjake...mada sta sve nisu probali do sad, nije da bi me iznenadilo
September 2, 20168 yr 7 kom. bivši radnik, bio u nekom sporu sa njima sreća te su kokteli bili amaterske izvedbe iz vise izvora sam cuo da su uslovi za rad u meku bas bas losi i to losi u smislu da su losiji od rada u slicnim "restoranima" tako da me i ne cudi da je neko poludeo i reagovao na ovakav nacin
September 2, 20168 yr Pa kažu da je izgubio sudski spor A znam par ljudi koji su radilitamo, i nisu se nešto posebno žalili, ono klasika za Srbiju
September 4, 20168 yr Po slikama, izgleda da je bacao koktele sa parkinga, na zid gde je drive-in deo.
September 4, 20168 yr Po slikama, izgleda da je bacao koktele sa parkinga, na zid gde je drive-in deo.Pa da, i po snimcima na vestima je tako...
September 5, 20168 yr Njima nije naneo nikakvu stetu a on ce najebati.Ma dobro čovek je očigledno imao nervni slom...
September 14, 20168 yr ovi iz Zelenila Beograd izgleda nastavljaju da kasape drvorede, evo kod Pepera su dokusurili sto nisu stigli prosle jeseni. Uopste mi nije jasno ko im i zasto govori da to rade.