Lezilebovich Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 mislim da je ovo bio u pitanji bivši red house. iznenadilo me, jer baš nisam navikao na takve uživo narodnjake u tom delu
Frank Pembleton Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Taj red house je stalno u nekoj"vlasničkoj tranziciji" ko zna šta je sad... ....shit has hit the fan...
jorma shparga Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 red house se, ako se ne varam, sada zove batler i na njih nesto ne lici da pustaju narodnjake...mada sta sve nisu probali do sad, nije da bi me iznenadilo
Frank Pembleton Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Pa to, a možda je bio neki zakup... ....shit has hit the fan...
pbg12345 Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 7 kom. bivši radnik, bio u nekom sporu sa njima sreća te su kokteli bili amaterske izvedbe iz vise izvora sam cuo da su uslovi za rad u meku bas bas losi i to losi u smislu da su losiji od rada u slicnim "restoranima" tako da me i ne cudi da je neko poludeo i reagovao na ovakav nacin
renne Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Pa kažu da je izgubio sudski spor A znam par ljudi koji su radilitamo, i nisu se nešto posebno žalili, ono klasika za Srbiju
bigvlada Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Po slikama, izgleda da je bacao koktele sa parkinga, na zid gde je drive-in deo.
Frank Pembleton Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Po slikama, izgleda da je bacao koktele sa parkinga, na zid gde je drive-in deo.Pa da, i po snimcima na vestima je tako...
katamaran Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Njima nije naneo nikakvu stetu a on ce najebati.
Frank Pembleton Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Njima nije naneo nikakvu stetu a on ce najebati.Ma dobro čovek je očigledno imao nervni slom...
Tvrdica Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 ovi iz Zelenila Beograd izgleda nastavljaju da kasape drvorede, evo kod Pepera su dokusurili sto nisu stigli prosle jeseni. Uopste mi nije jasno ko im i zasto govori da to rade.
Ankaa Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Da li jos nekome izlazi zuta voda na slavini?
Recommended Posts