August 26, 20168 yr Вероватно је мислио да ће бити мање сумњив ако искочи кроз прозор зграде. Btw, malopre mi neki klinac iz kraja pričao da je taj kog su uhvatili, pile svi ga znaju, bio preko i vratio se sa kintom...
August 27, 20168 yr Author e blokovska ekipo, ese planira zona u blokovima? u smislu skorije. choek mi se neshto prepao, a ja cijenim neosnovano
August 27, 20168 yr e blokovska ekipo, ese planira zona u blokovima? u smislu skorije. choek mi se neshto prepao, a ja cijenim neosnovano Ovde kod nas ne sigurno, gde smeju vidis da se stekamo dobro... Kod vas , sta znam, ne verujem, onda bi bilo sto ste asfaltirali ono zelenilo... Onaj na marka-zvaka videu predlaze ali on je braaate nebitan lik...
August 29, 20168 yr e blokovska ekipo, ese planira zona u blokovima? u smislu skorije. choek mi se neshto prepao, a ja cijenim neosnovano Neće, uspešno ih plašimo. ^_^
August 29, 20168 yr Posle ovog performansa "hvatanje Pileta" mislim da će da razmisle ;-) ....shit has hit the fan...
August 29, 20168 yr Author Ovde kod nas ne sigurno, gde smeju vidis da se stekamo dobro... Kod vas , sta znam, ne verujem, onda bi bilo sto ste asfaltirali ono zelenilo... Onaj na marka-zvaka videu predlaze ali on je braaate nebitan lik... gotovo je s nama. a vi mi trebate za vanshkolske aktivnosti ^_^
August 29, 20168 yr gotovo je s nama. a vi mi trebate za vanshkolske aktivnosti ^_^Opušteno, kod nas ćeš uvek imati mesto, malar i pomerao lažne radove lažne oznake za radove na putu, koje je postavila kom policija da bi sebi obezbedila mesto za blejanje u kolima...
September 2, 20168 yr I to valjda vise komada. Sad cujem na radiju da su uhapsili bacaca Edit: Bivsi radnik bacio ni manje ni vise nego 7 komada. Kanda je nesto kivan na njih Edited September 2, 20168 yr by katamaran
September 2, 20168 yr 7 kom. bivši radnik, bio u nekom sporu sa njima sreća te su kokteli bili amaterske izvedbe
September 2, 20168 yr Valjda ima i video na Mondu Edit: Nesto sam se istripovao. Edited September 2, 20168 yr by katamaran
September 2, 20168 yr ima neki splav pored gusara, sinoć razvalil sa glasnoćom narodnjaka.To pre onih korzo kota kruz...