Frank Pembleton Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Вероватно је мислио да ће бити мање сумњив ако искочи кроз прозор зграде. Btw, malopre mi neki klinac iz kraja pričao da je taj kog su uhvatili, pile svi ga znaju, bio preko i vratio se sa kintom...
gospa buba Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 e blokovska ekipo, ese planira zona u blokovima? u smislu skorije. choek mi se neshto prepao, a ja cijenim neosnovano
Frank Pembleton Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 e blokovska ekipo, ese planira zona u blokovima? u smislu skorije. choek mi se neshto prepao, a ja cijenim neosnovano Ovde kod nas ne sigurno, gde smeju vidis da se stekamo dobro... Kod vas , sta znam, ne verujem, onda bi bilo sto ste asfaltirali ono zelenilo... Onaj na marka-zvaka videu predlaze ali on je braaate nebitan lik...
bigvlada Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 e blokovska ekipo, ese planira zona u blokovima? u smislu skorije. choek mi se neshto prepao, a ja cijenim neosnovano Neće, uspešno ih plašimo. ^_^
Frank Pembleton Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Posle ovog performansa "hvatanje Pileta" mislim da će da razmisle ;-) ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 Ovde kod nas ne sigurno, gde smeju vidis da se stekamo dobro... Kod vas , sta znam, ne verujem, onda bi bilo sto ste asfaltirali ono zelenilo... Onaj na marka-zvaka videu predlaze ali on je braaate nebitan lik... gotovo je s nama. a vi mi trebate za vanshkolske aktivnosti ^_^
Frank Pembleton Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 gotovo je s nama. a vi mi trebate za vanshkolske aktivnosti ^_^Opušteno, kod nas ćeš uvek imati mesto, malar i pomerao lažne radove lažne oznake za radove na putu, koje je postavila kom policija da bi sebi obezbedila mesto za blejanje u kolima...
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 bacilo molotovljev koktel na mek kod fontane
katamaran Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) I to valjda vise komada. Sad cujem na radiju da su uhapsili bacaca Edit: Bivsi radnik bacio ni manje ni vise nego 7 komada. Kanda je nesto kivan na njih Edited September 2, 2016 by katamaran
Lezilebovich Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 ima neki splav pored gusara, sinoć razvalil sa glasnoćom narodnjaka.
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 7 kom. bivši radnik, bio u nekom sporu sa njima sreća te su kokteli bili amaterske izvedbe
Lezilebovich Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 ček, to sad u sred dana, škola, deca i sve to ?
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) da, nešto pre 13h Edited September 2, 2016 by kud u maglu Simoviću
katamaran Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) Valjda ima i video na Mondu Edit: Nesto sam se istripovao. Edited September 2, 2016 by katamaran
Frank Pembleton Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 ima neki splav pored gusara, sinoć razvalil sa glasnoćom narodnjaka.To pre onih korzo kota kruz...
Recommended Posts