Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Pa presekli su rasksnicu t.bunar-studentska kod Džakarte, postavili metalni mostić. Studentsku zatvorili, pa sad 10 linija gsp-a ide preko tog mostića brzinom od 5km na sat

to je ništa u odnosu na to kako su izgledali isti radovi na uglu omld.brgd i bulzođ
  • Replies 9.8k
  • Views 792.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

Zasto Sapic dozvoljava da mu Vesara preorava opstinu!?

Sent from my E2303 using Tapatalk

predsednici opština koji nemaju političku pozadinu u gradu su ikebane

predsednici opština koji nemaju političku pozadinu u gradu su ikebane

Kako sve ide predsednici opština će biti ikebane. Koliko sam ja shvatio u BG se sve ubrzano centralizuje i oduzimaju se ingerencije od GO , znaće neki forumaši bolje.

Edited by Frank Pembleton

Da li se sada Tošinim Bunarom (od Rakića do Studenjaka) bajsom može ići skroz trotoarom ili se mora malo i voziti po ulici ?

Kako sve ide predsednici opština će biti ikebane. Koliko sam ja shvatio u BG se sve ubrzano centralizuje i oduzimaju se ingerencije od GO , znaće neki forumaši bolje.

За сада узети пословни простори. Најављује се нови закон о гл граду већ 2 године са великом децентрачизацијом, али ништа од тога

Sent from my iPad using Tapatalk

U Tošinom bunaru i dalje nestvarni zastoji

Znači ovo u BZĐ je parkiraš se, platiš i nemaš ograničenje vremensko?

tako mu dodje....

parking će se plaćati radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 14 časova na Novom Beogradu,a u Zemunu od 8 do 21 čas radnim danima i subotom od 8 do 14.

• 2 weeks later...

užurbano se privode kraju pripreme za otvaranje spomenika žabajevu. nakalemili su glavu na onaj postament. štos mene tiče mogao bi da bude i džingis kan, ili kublaj kan. nema razlike

:fantom:

užurbano se privode kraju pripreme za otvaranje spomenika žabajevu. nakalemili su glavu na onaj postament. štos mene tiče mogao bi da bude i džingis kan, ili kublaj kan. nema razlike

:fantom:

Sutra u 13.30 planiraj evakuaciju na rez položaj....

izaćiću da gledam. sredili malo i tu okolo

izaćiću da gledam. sredili malo i tu okolo

Jesi na polozaju?