Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

znam da ima problema sa parkingom. :)

mada ako zoniraju blok, za stanare ce taj problem biti manji. samo cemo, jelte, morati tu komociju da platimo. svakako izgleda da taj novi parking nece doneti nista dobro. :)

edit

ako ne zoniraju blok, bice isto kao i pre nego sto su parking napravili, jer tu nece parkirati niko. :D

Pa neće ceo blok nego samo uz bulevare
  • Replies 9.8k
  • Views 792.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

pa ok, onda ce biti isto kao i pre nego sto su parking napravili. :D

• Author

pa znash shta, vec smo prichali o tome, pustish druge da naprave problem, a onda ga reshavash tako shto uzimash ustupke od prvih. meni to ne deluje <_<

neka ukopavaju -_-

Izmedju zgrada i tako ima jako malo mesta, pogotovo ako krene zona uskoro. Jedan obican rodjendan u decijoj igraonici napravi haos isto kao utakmica ili koncert u Areni.

Verovatno ce prodavati mesecne karte kao sto ima po centru grada, pogotovo ako zoniraju i novosagradjene parkinge. Za sada nisu,mozda za vikend i to bude.

Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830

• Author

ali choveche. novi beograd. ne centar grada. novi beograd :isuse:

ako ovo nije etalon idiotskog upravljanja, ja ne znam shta je :blink:

pa ok, onda ce biti isto kao i pre nego sto su parking napravili. :D

Pa neće, jer će svi da jurnu među zgrade prvo, pa tek onda ako baš mora, na zonirano...

pa to i ja kazem. bice isto posto tu pre nego sto su napravili parking nije moglo da se parkira, parkirace ljudi, kao i ranije, samo u bloku.

Edited by nenad

Откад су ту направили паркинг, долази гомила људи да остави ауто и продужи бусом до центра. Зато и поред нових места по дану је тешко (додуше лакше него пре) да се нађе паркинг.

Откад су ту направили паркинг, долази гомила људи да остави ауто и продужи бусом до центра. Зато и поред нових места по дану је тешко (додуше лакше него пре) да се нађе паркинг.

Ma znatno je lakše sad naći parking nego ranije, baš znatno... Nekad sam tražio i po pola sata, bilo gde... Sad, neretko biram gde ću stati... A to da,će da zoniraju bio sam siguran, još kad su gradili...

Nego, kad će zonirati parking iza Sava centra? Mislim, greota je da se ne uzme kinta... :fantom:

Што би зонирали празан паркинг.

• Author

i ja sam juche pomislila.

jer su geniji urbanizma, organizacije i ekonomije i svega.

Edited by gospa buba

Нисам скоро туда пролазио у радно време, али пре изградње паркинга у бул. Зорана Ђинђића је тај паркинг био пун скоро до моста.

Прво што ми је пало кад сам видео да су попунили нови паркинг је да су се сви оданде преместили.

i ja sam juche pomislila.

jer su geniji urbanizma, organizacije i ekonomije i svega.

Управи си наравно.Што рече ти у једном од предходних постова пустиш друге да направе проблем...

Мени је стварно то интересантно што недостатак паркинга решавају зонирањем и наплатом.

Pa u radno vreme, neretko je do mosta sve popuni...

Zašto da gube lovu?

Ма јок.Тај иза сава центра није.Тамо мало ближе сајмишу и иза хајата мање више јесте али последица попуњености тог паркинга мислим да су фирме у околини.Мада шта логично можеш да очекујеш од будала на власти.