Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Pa roknut je džip baji koji je bio u teretani. Zanimljivo da se gura priča o juriću, a džip ekspresno odnesen sa lica mesta...

....shit has hit the fan...

• Replies 9.8k
  • Views 792.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

A ja baš razmišljam kako bomba pod jugić, šta je neko ko ima jugića mogao da uradi da postigne bombu...

A ja baš razmišljam kako bomba pod jugić, šta je neko ko ima jugića mogao da uradi da postigne bombu...

lubenička mafija, oni ganjaju frizirane jugiće sa zlatnim kvakama i pikslama - ali neće pobediti državu  :fantom:

Sada stoji samo poluizgoreli jugić i još jedan poluizgoreli beli automobil pored njega. Asfalt je crn u krugu od par metara oko njih. Interesantno je da su oba automobila bila parkirana na 5m od teretane.

nije valjda da autom, dzipom, dolazi do onog raspalog raspada od teretane :D

Edited by morgana

Znam ljude koji automobilom idu do pijace u bloku 44, par stotina metara vazdušnom linijom. 

edit: Tu je dosta ljudi dreždilo 1999,  teretana je prefarbano atomsko sklonište. 

Edited by bigvlada

Znam ljude koji automobilom idu do pijace u bloku 44, par stotina metara vazdušnom linijom.

edit: Tu je dosta ljudi dreždilo 1999, teretana je prefarbano atomsko sklonište.

A tek su mi šampioni oni koji u jurija Gagarina ostave kola parkirana u bus traci , kao saću časkom...

posle se bunite kad prave parking

nikad udovoljiti

:fantom:

Sad je kao Nehruova zavrsena, vidim da ne vidim masine ?

koji je najbolji joga studio ovde? 

posle se bunite kad prave parking

nikad udovoljiti

:fantom:

Pa naravno da ima mesta na parkingu,ali stoka je lenja. Ali treba "ispoštovati realnost". Mogao bi parking u sred pijace.

A tek su mi šampioni oni koji u jurija Gagarina ostave kola parkirana u bus traci , kao saću časkom...

Ne, šampioni su oni koji dovode decu na hokej, parkiraju pored hale i voze trotoarom. Drskiji pokušavaju i da trube. 

Ne, šampioni su oni koji dovode decu na hokej, parkiraju pored hale i voze trotoarom. Drskiji pokušavaju i da trube.

E da i to... A mi ovde kukamo , a znamo da kada bi se to sve zalilo asfaltom i iscrtao parking, svi oni bi se skroooz drugačije ponašali!

+1

• Author

koji je najbolji joga studio ovde?

lajf centar, negde oko sava centra. ne znam uslove, nisam nikad bila, ali upoznala 2 izuzetna instruktora. da sam blize ishla bih tamo. i da mi je do joge ^_^

izgleda da su se neshto selili :unsure:

hotel jugoslavija dakle. skupi da umresh :(

Edited by gospa buba

Ma kakva joga kakvi bakrači. Što kaže Petar Božović postoji nešto što se zove naše podneblje. Možda joga pomogne nekom liku iz Indije ali nama i naše™ tihovanje čini čuda.

Ankaa, znači tihovanje, pa malo post i super ćeš da se osećaš. Pusti te sekte, to nema zapisano u našem DNK-u. Još će da te namame da prodaješ one skupe usisivače :fantom: