Strucnjak Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Teska muljaza imho, pre izgradnje bila organizovana "peticija gradjana" ispred Maksija u 21. i 22. bloku. Sve aktivisti SNS, to posle predstavili kao inicijativu gradjana Novog Beograda za novim parkingom.
Frank Pembleton Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Oni su nešto poludeli sa tim radnim vremenima. Od 01.07 običan maxi u četvorospratnicama kod okretnice 68 radi 24h.... Cebim da će uveče da se klinci obeznanjuju ispred samiške pa onda na kej... ...shit has hit the fan...
Pontijak Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 delez krenuo u akciju ubijanja konkurencije kioska jer ipak ima jeftiniji alkohol nego sto je u kioscima
Frank Pembleton Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 delez krenuo u akciju ubijanja konkurencije kioska jer ipak ima jeftiniji alkohol nego sto je u kioscimaPa to ima logike...Inače meni uvek bio rebus kako niko nije parkirao trafiku tu na okretnici u Gandijevoj. Ziher kinta od prometa.... Sad je gotovo ako ovo potraje...
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Pa to ima logike... Inače meni uvek bio rebus kako niko nije parkirao trafiku tu na okretnici u Gandijevoj. Ziher kinta od prometa.... Sad je gotovo ako ovo potraje... sto metara dalje ima lom od strova koji rade non stop jery taj maxi tamo gde je bila srbijanka?
Frank Pembleton Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 sto metara dalje ima lom od strova koji rade non stop jery taj maxi tamo gde je bila srbijanka? Pa ne baš 100 m al ajde...Da srbijanka kod terena... Sad će noćni basket da procveta...
Pontijak Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 (edited) a za to o ubijanju konkurencije imam primer iz belvila: postojala je u onom delu kod doma zdravlja jedro mala lepa radnjica, str, jako ljubazni ljudi tu radili, 30-ak metara dalje je moj kiosk firma, imali promet i jedni i drugi i onda pre izvesnog vremena moj kiosk otvori lokal pored te str i sta mislite, ko je na kraju pukao i morao da okonca posao? Edited July 5, 2016 by Pontijak
Pontijak Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 ona kod mz kozara? da, zaista, u lokalu kod mz umesto korner sopa sada prodavnica takozvane zdrave hrane
Frank Pembleton Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 E ali to sa corner shopovima je neka muljaža garant! Na dve lokacije sam svedok otvaranja corner shopova i gašemnja istih za godinu-godinu i po... Mislim alooo A taj moj kiosk je futura plus ? ...shit has hit the fan...
Pontijak Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 gle cuda, nikada nisam obratio paznju ciji je moj kiosk ali da ih ima svuda, ima ih, iznenadio sam se kada sam ih video u subotici i kanjizi, ja mislio to neki lokalni, beogradski lanac kioska
smorenko Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 (edited) krajem aprila su ubili i jedan corner shop u mojoj zgradi, a sad vidim još jedan u relativnoj blizini, oba u paviljonima. kako je tada rekla prodavačica zatvaraju 25 radnji, čak i one koje dobro rade. ne vidim rezon, ali možda ljudi znaju šta rade. Edited July 6, 2016 by smorenko
Frank Pembleton Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ma meni to čudno otvori ovde zatvori onde i to u kratkom periodu, taman se navikneš ono cap! ...shit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 zar taj moj kiosk nije ona ex štampa što se onomad cane baktao sa njom
Recommended Posts