akibono Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Koji je ono užas što rade na NBg sa novim parking mestima... dok čovek ne vidi svojim očima šta napraviše, teško i da može da poveruje kolika je količina trave nestala i zamenjena samo i isključivo ASFALTOM! Prvo su preuzeli one sredine namenjene šinskom prevozu, a sad ode i sva trava uz bulevar sa obe strane. Umesto onoliko zelenog, sad je 'u crno obojeno sve'. A tek kvalitet radova i upotrebljenih materijala za ova 'parkirališta'... Čobanija palanačka... Link to comment
Frank Pembleton Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 To je tragedija stvarno... Što je najgore to kad se tako sjebe jednom... ...shit has hit the fan... Link to comment
gospa buba Posted June 20, 2016 Author Share Posted June 20, 2016 mislite bzdj? pa moraju ljudi da imaju da se parkiraju. sad kad opale zonu, ima svi, taksativno svi da se naguraju unutra u blokove, a onda ce stanarima da kazu da kupe godishnju zonu pa nek se parkiraju koliko hoce. tako je svuda u svetu -_- skoro nisam videla tako temeljno nasilje nad okruzenjem. beograd je prepun ljudi koji ga bash mrze :( Link to comment
Bujodrag Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 (edited) . beograd je prepun ljudi koji ga bash mrze :( Da, jbt. Tačno tako! A to su ljudi koji kao da više vole da mrze nego da vole. Valjda im je tako lakše. Edit: vreme je da menam tastaturu Edited June 20, 2016 by Bujodrag Link to comment
Milosh76 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 mislite bzdj? pa moraju ljudi da imaju da se parkiraju. sad kad opale zonu, ima svi, taksativno svi da se naguraju unutra u blokove, a onda ce stanarima da kazu da kupe godishnju zonu pa nek se parkiraju koliko hoce. tako je svuda u svetu -_- skoro nisam videla tako temeljno nasilje nad okruzenjem. beograd je prepun ljudi koji ga bash mrze :( Da, mislim na bzdj i da vec sada se okolne firme parkiraju po bloku jer su debili iz Merkatora zatvorili svoj parking, kao uostalom i Rodic kod erportsitija. Sad cu da budem brutalno iskren i pomalo lokal-shovinista... naravno da je pun ljudi koji ga bas mrze, kad ti nisu rodjeni u BG! Link to comment
Bujodrag Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Sad cu da budem brutalno iskren i pomalo lokal-shovinista... naravno da je pun ljudi koji ga bas mrze, kad ti nisu rodjeni u BG! Jok, mislim da prednjače ili temeljno barem učestvuju rodjeni beogradjani. Verovatno su to oni čiji su roditelji došli ovamo u ovim turbulentnim godinama, pa prosto imaju dva nezadovoljavajuća modela koje ne umeju da konstruktivno uporedjuju, Link to comment
gospa buba Posted June 20, 2016 Author Share Posted June 20, 2016 (edited) ja nisam rodjena u beogradu, pa kad neko kaze da ne voli, ono, grozn mu je, ima primedbe, hocu da bijem ozbiljno. a ljudi zive na silu i tako uche i decu, ali tu mozda i nisu toliko krivi, vreme je glupo i uslovi su glupi, njima je to njemachka, samo da se svrte 2 kruga, pa pravac penzija pa kuci :(. shto se naravno ne desi nikad. mislim, nije da vas sad kritikujem, nego ne mora to da bude parametar. prosto se nekako koncentrisale shtetochine i na odluchivanju i na izvrshavanju, a to je kombinacija neodoljiva :( zapravo ozbiljno ne podnosim ljude koji ne vole boegrad <_< Edited June 20, 2016 by gospa buba Link to comment
Frank Pembleton Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Ja samo čekam kad će ovde u savskim blokovima da zađu i da "krče" zelenilo da stavljaju parkinge... Ja bih se tu ozbiljno bacio u proizvodnju onih šurikena koje bih bacao pod kola, pa kad krene isparkiravanje , a ono psssssss... Ode guma... ...shit has hit the fan... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 pa šta su ti kola kriva :( Link to comment
gospa buba Posted June 20, 2016 Author Share Posted June 20, 2016 pa nisu kola. gume su ^_^ Link to comment
Đipalo Junuz Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Zoniraće ceo grad. Na stranu silovanje parking mestima, crtica o mozgu i organizovanosti i koordinaciji: na početku BZĐ, kod "Delte" su taman završili taj parking na sredini, i posadili drveće i posejali travu i evo mesec-dva kasnije se setili pa raskopavaju uzduž i provlače neke kablove Link to comment
vorda Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Ja samo čekam kad će ovde u savskim blokovima da zađu i da "krče" zelenilo da stavljaju parkinge. Urađeno to već u 61. bloku (baš kod Kozare) pre par godina; mislim (nisam siguran) da je to isto lokalni odbor SNS-a uradio Link to comment
djeneralche Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Parking je najsigurniji biznis u Beogradu. Link to comment
Recommended Posts