Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Ispituju rute kuda da dođe do kineza u 70-om...

...shit has hit the fan...

• Replies 9.8k
  • Views 792.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

kinez™ prvo otvara neki spomenik konfučiju i ulicu sa njegovim imenom, posle polažu cveće na mestu ex ambasade a tu polažu i temeljac za budući kineski kulturni centar

:fantom:

taj spomenik konfučiju je negde kod kružnog toka

Zar tu kod Energoprojekta nije sad nikao spomenik nekom Kazahstancu?

Zar tu kod Energoprojekta nije sad nikao spomenik nekom Kazahstancu?

kad pređeš m.pupina(na pešačkom) kod kružnog toka, a iz pravca opštine ka energoprojektu, vidi se bista konfučiju. trenutno je obmotana nekom folijom. a zvuči mi logično™ da će ono parče aleks. rudara kod energoprojkta, falkenštajnera i tamo ka novom kineskom kulturnom centru biti konfučijeva ulica

e

a kazahstanac je u fazi razmatranja. nadam se da još nije odabrana lokacija

Edited by kud u maglu Simoviću

• Author

ama bre ljudi kod eNergo projekta je zambil zambajev, lichno sam videla zlatna slova pre 10 dana. nismo valjda reshili da uvredimo bracki kazahstan? :unsure: :o

kad pređeš m.pupina(na pešačkom) kod kružnog toka, a iz pravca opštine ka energoprojektu, vidi se bista konfučiju. trenutno je obmotana nekom folijom. a zvuči mi logično™ da će ono parče aleks. rudara kod energoprojkta, falkenštajnera i tamo ka novom kineskom kulturnom centru biti konfučijeva ulica

e

a kazahstanac je u fazi razmatranja. nadam se da još nije odabrana lokacija

Vec je skoro gotov taj Zabajev.

IMAG0776.jpg

:lolol:

svaki dan tuda prolazim i sebi sam ucrtao u mozgu da je to konfučije

Edited by kud u maglu Simoviću

Konfjuzije :lolol:

• Author

mi ga zovemo zablin :lolol:

Mi na keju imamo Gandija nama dosta!

• Author

bash smo prichali kako ce za nashu decu osnovce spomenik zablinu™ zabajevu imati znachenje, i u smislu sadrzaja i u smislu lokacije...

Edited by gospa buba

nesto se 'doterivalo' u kineskom trznom centru u 70-om.

mozda ce bar neki nizi (po funkciji) potrcko da svrati.

lickali su i onaj veliki kineski na novosadskom. čak se i gazda onog fensi restorana nešto danas uzmuvao

Bio pre neki dan kod Rade u Hronici neki lik da nas poduči da nije Konfučije već KonfuCije.

Tolike godine u neznanju :(

Ako je Konfučije onda je nežnanje.