Frank Pembleton Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Ispituju rute kuda da dođe do kineza u 70-om... ...shit has hit the fan... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 kinez™ prvo otvara neki spomenik konfučiju i ulicu sa njegovim imenom, posle polažu cveće na mestu ex ambasade a tu polažu i temeljac za budući kineski kulturni centar taj spomenik konfučiju je negde kod kružnog toka Link to comment
Jimmy Kowalski Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Zar tu kod Energoprojekta nije sad nikao spomenik nekom Kazahstancu? Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 (edited) Zar tu kod Energoprojekta nije sad nikao spomenik nekom Kazahstancu?kad pređeš m.pupina(na pešačkom) kod kružnog toka, a iz pravca opštine ka energoprojektu, vidi se bista konfučiju. trenutno je obmotana nekom folijom. a zvuči mi logično™ da će ono parče aleks. rudara kod energoprojkta, falkenštajnera i tamo ka novom kineskom kulturnom centru biti konfučijeva ulica e a kazahstanac je u fazi razmatranja. nadam se da još nije odabrana lokacija Edited June 16, 2016 by kud u maglu Simoviću Link to comment
gospa buba Posted June 16, 2016 Author Share Posted June 16, 2016 ama bre ljudi kod eNergo projekta je zambil zambajev, lichno sam videla zlatna slova pre 10 dana. nismo valjda reshili da uvredimo bracki kazahstan? :o Link to comment
Jimmy Kowalski Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 kad pređeš m.pupina(na pešačkom) kod kružnog toka, a iz pravca opštine ka energoprojektu, vidi se bista konfučiju. trenutno je obmotana nekom folijom. a zvuči mi logično™ da će ono parče aleks. rudara kod energoprojkta, falkenštajnera i tamo ka novom kineskom kulturnom centru biti konfučijeva ulica e a kazahstanac je u fazi razmatranja. nadam se da još nije odabrana lokacija Vec je skoro gotov taj Zabajev. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 (edited) svaki dan tuda prolazim i sebi sam ucrtao u mozgu da je to konfučije Edited June 16, 2016 by kud u maglu Simoviću Link to comment
gospa buba Posted June 16, 2016 Author Share Posted June 16, 2016 mi ga zovemo zablin Link to comment
Frank Pembleton Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Mi na keju imamo Gandija nama dosta! Link to comment
gospa buba Posted June 16, 2016 Author Share Posted June 16, 2016 (edited) bash smo prichali kako ce za nashu decu osnovce spomenik zablinu zabajevu imati znachenje, i u smislu sadrzaja i u smislu lokacije... Edited June 16, 2016 by gospa buba Link to comment
Bane5 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 nesto se 'doterivalo' u kineskom trznom centru u 70-om. mozda ce bar neki nizi (po funkciji) potrcko da svrati. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 lickali su i onaj veliki kineski na novosadskom. čak se i gazda onog fensi restorana nešto danas uzmuvao Link to comment
svashtabezneshto Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Bio pre neki dan kod Rade u Hronici neki lik da nas poduči da nije Konfučije već KonfuCije. Tolike godine u neznanju :( Link to comment
Bujodrag Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Ako je Konfučije onda je nežnanje. Link to comment
Recommended Posts