pbg12345 Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 E, cool, hvala svima, snaci cu se sa ovim instrukcijama. Ja inace imam uzasan osecaj za prostor, u jebenom Nisu sam se izgubio nekoliko puta a 10 godina sam tamo bio na faksu i u skoli u beogradu se lakse snaci, prica se srpski na Novom Beogradu nemaš šta da brineš, pogotovo ako siđeš u blokove. Tamo je sve toliko logično, počevši od brojeva blokova do adresa konkretnih zgrada i ulica kojima pripadaju, da se svako bez po muke može snaći :D dok sam radio u blokovima, na dnevnom nivou nam je svracao slucajni prolaznik da pita gde je neka adresa
Lezilebovich Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 i vi ste mu odgovarali verovatno "dobro to adresa i tako to, nego imaš li neki drugi orjentir ? nemaš, hm... pa to ti je onda negde tamo blok posle one pekare, a tačno koja zgrada - stvarno ne znam "
pbg12345 Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 ma naravno i kad bi imali vremena/zelju da pomognemo najcesce nam nije uspevalo :D to je onaj deo gde se mesaju gandijeva i nehruova, pa jos razbacani brojevi. za nas odrasle van tog okruzenja, zaista zajebano :D
Marcus Wulffings Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 za tebe, vračaskog plemića, je silazak u blokove sigurno bio traumatičan
gospa buba Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 na Novom Beogradu nemaš šta da brineš, pogotovo ako siđeš u blokove. Tamo je sve toliko logično, počevši od brojeva blokova do adresa konkretnih zgrada i ulica kojima pripadaju, da se svako bez po muke može snaći shto jel ovo kao vic neki? ^_^ nema nishta prirodnije od blokova -_-
bigvlada Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 na Novom Beogradu nemaš šta da brineš, pogotovo ako siđeš u blokove. Tamo je sve toliko logično, počevši od brojeva blokova do adresa konkretnih zgrada i ulica kojima pripadaju, da se svako bez po muke može snaći The dark side of the force is strong in this one.
vorda Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Kad smo već kod adresa u blokovima, zna li neko kud se dede J. Gagarina 138? (To je ulaz koji fali između žute i crvene zgrade u 62-om bloku)
Lord Stef Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Samo da zahvalim na pppomoci, sve je islo k'o iz pi... rukava zahvaljujuci vasim instrukcijama. Narocito su pomogle one instrukcije for dummies koje je dobri pbg ostavio, zapisao sam bas tako na papiru i k'o manijak isao gradom po direktivama. Podsetilo me na Morrowind i neka lepsa vremena... Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
bigvlada Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Kad smo već kod adresa u blokovima, zna li neko kud se dede J. Gagarina 138? (To je ulaz koji fali između žute i crvene zgrade u 62-om bloku) U Poljskoj. http://mapa.targeo.pl/gsm900-plus-jurija-gagarina-132-138-torun~4606588/plus-gsm900/adres
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 napokon se zna šta će biti na uglu jgagarina i gandijeve. tkz. suncity.
Singer Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 ruku na srce fino će da čučne tu u ceo taj ambijent na toj strani... e sad, koliko će da optereti tu (zlo) raskrsnicu - to je već druga priča
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 ona je već sad zrela za podzemne prolaze
Lezilebovich Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 odlično. još malo automobila u jurija gagarina, još manje parkinga, još manja propusnost... pa kada i taj semaforčić u Gandijevoj postane bitan i počne malo duže da drži ... -1 za podzemni prolaz. treba praviti nadzemne, neke mostove i tako nešto. da bude lepo i da budemo iznad tramvaja u autobusa .. mada već vidim kako stoka iz bloka piša odatle na šine :(
Recommended Posts