Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Tek cete videti sta je guzva kad vam uvalimo i glavnu autobusku.

pa kad bi se usled tog dogadjaja kod vas sve razreshilo pa da kazemo ajde bar nekom :(

Posted

Cela se situacija oko sadašnje as se kolika god gužva tu bila nije prelivala ni po centru ni preko mostova,jednostavno se sve završavalo oko Karađorđeve i Savske.Ovde je malo drugačija situacija,kilometarske kolone su veċ prisutne i bez buseva.Ogroman broj ljudi radi na NB i kreće se ka i od njega.Po meni bi as trebalo razdvojiti na zone i baciti negde tipa kvantaš i plavi most,ali jok,nema ko da razmišlja ni 5 godina unapred.Uostalom NB je veċ postao centar,voleli ga mi ili ne...a šta će busevi u centru?

Posted (edited)

eh eh.

u svim vaznim metropolama shtajga je nasred centra. oh wait :lolol:

a izlazak na autoput preko jajeta. i de al no -_-

Edited by gospa buba
Posted

u svim vaznim metropolama shtajga je nasred centra. oh wait :lolol:

:lolol:

tu su vrlo blizu sva tri pravca za izlaz iz grada, zapad, istok i jug. kada(ako) budu završili onaj nastavak đilasovog mosta ka tošinom bunaru cela stvar će da legne.

još sa se napravi neka alternativa juriju ima da bude, što kaže gospodža, i-de-al-no

Posted

josh da se napravi neka alternativa svima nama, i ima sve da legne ko nishta...

Posted

Mi važna metropola?Gospa bubo,ma 'ajte molim vas.

Posted (edited)

Raspad je već odavno....Sa novog jedino relativno lagano mogu prema Obrenovcu,sve ostalo je pičvajz.

(ali ko mari za to)

da, to sam i ja pomislio za obrenovac a da ce napraviti majstori picvajz, pa sta drugo ocekivati od stetocina™

Tek cete videti sta je guzva kad vam uvalimo i glavnu autobusku.

sta je ovo seirenje turaka™? :lolol:  kao da ce turski deo grada postati lepsi, mirisniji i cistiji kada ode glavna autobuska

mada kada pomislim da ce sa autobuskom krenuti u trajni zbeg i sav lokali olos koji tradicionalno ordinira kod stanica, stomak mi se okrene

Edited by Pontijak
Posted

mada kada pomislim da ce sa autobuskom krenuti u trajni zbeg i sav lokali olos koji tradicionalno ordinira kod stanica, stomak mi se okrene

Могу само да поправе просек екипи која ординира код бувљака  :fantom:

Posted

Могу само да поправе просек екипи која ординира код бувљака  :fantom:

:lolol:

Posted

Cela se situacija oko sadašnje as se kolika god gužva tu bila nije prelivala ni po centru ni preko mostova,jednostavno se sve završavalo oko Karađorđeve i Savske.Ovde je malo drugačija situacija,kilometarske kolone su veċ prisutne i bez buseva.Ogroman broj ljudi radi na NB i kreće se ka i od njega.Po meni bi as trebalo razdvojiti na zone i baciti negde tipa kvantaš i plavi most,ali jok,nema ko da razmišlja ni 5 godina unapred.Uostalom NB je veċ postao centar,voleli ga mi ili ne...a šta će busevi u centru?

možeš da namontiraš autobusku stanicu i kod aerodroma pa oslobodiš plac za BNV. ali, svi ti ljudi kad pokupe prtljag treba da sednu u neki drugi autobus i pređu savu. dobro, recimo veći deo. sada svakodnevno vidim ljude koji izlaze iza lastinih autobusa u savskoj i na trgu kod železničke stanice. sadaće te ljude da istovaruju kod šećerane ili da ih voze do buvljaka.

Posted

Jedno je redovna cirkulacija gsp-a a drugo ulaz i izlaz međugradskog sa svim onim što ga prati kao i podrška službi koje ga opslužuju."Lako-periferne",odvojene stanice sa dobrom vezom i pravim parkingom ne bi pravile veliku pometnju,cenim...ali ovako kako je sada organizovano,sa ovakvom podrškom, neće biti dobro nizakoga (sem za "buduće stanovnike" bnv-a,ali je i to pitanje).

Posted

možeš da namontiraš autobusku stanicu i kod aerodroma pa oslobodiš plac za BNV. ali, svi ti ljudi kad pokupe prtljag treba da sednu u neki drugi autobus i pređu savu. dobro, recimo veći deo. sada svakodnevno vidim ljude koji izlaze iza lastinih autobusa u savskoj i na trgu kod železničke stanice. sadaće te ljude da istovaruju kod šećerane ili da ih voze do buvljaka.

Излазиће на Аутокоманди као што и сад раде.

Posted

pa shta nam to govori. a ici ce iz konjarnika preko reke na buvljak da sednu na medjugrad za sredishte zemlje?

Posted

mislio sam na one koji dolaze preko žarkova, ade.... e sad, biće zgodno ako autobusi koji sada staju na autokomandi budu imali trasu od buvljaka, preko đevreka nad autoputem pa preko gazele do autokomande. naročito u špicevima

Posted (edited)

mislio sam na one koji dolaze preko žarkova, ade.... e sad, biće zgodno ako autobusi koji sada staju na autokomandi budu imali trasu od buvljaka, preko đevreka nad autoputem pa preko gazele do autokomande. naročito u špicevima

to sam i rekla, do autoputa preko jajeta, nema shanse da ne bude krsh od skandala.

Edited by gospa buba