gospa buba Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 ja zamislio kako penzioneri rkcu i pricaju (melju) o svemu i svacemu po ceo dan i to kako je sve gore nego pre nekoliko godina nene kafu melju, a penzioneri su ravnomerni u prostoru i vremenu. ali je stvarno nenormalna buka. s druge strane je super jel melju odmah kad kupujesh, ne pakuju unapred.
morgana Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 kako postizavas tolika putovanja tamo - amo? :o opravio u cilju poboljsanja tvog pritiska :D posao mi je zgubidan frendli. tj frilensujem, i to na internetu, pa sam u mogucnosti :) e dobro ste mi rekli za fektori. meni je terasa djelovala neprivlacno, pa sam ga preskakala.
Frank Pembleton Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Ne super su stvarno i osoblje je super kad oćeš da probaš nešto van rutine... poslato sa WC šolje by BVK
Блок_64 Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) nene, super im je kafa, ali taj mlinac ubija, jer je ispred red od osamsto hiljada penzosa kafu, i samo rkcu i melju po ceo dan, sad je josh gore nego pre nekoliko godina, provalila ekipa kafu super su mi bili i oni i kosta jel rade od osam, meni kad treba kafana, treba mi sabajle ^_^ Бастион ради од 7 . Edited November 4, 2015 by Блок_64
Pontijak Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) posao mi je zgubidan frendli. tj frilensujem, i to na internetu, pa sam u mogucnosti :) eeee tako je to kada je neko pametan i ima znanje i vestine pa moze tako da radi a ne kao ja idiot knjiski moljac vezan za kombinat Edited November 4, 2015 by Pontijak
gospa buba Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 (edited) Бастион ради од 7 . rano mi je od 7 djeje bastion? edip@frank. e, da, pa utom kosti su odavno prestali da sluze te king sajz porcije kafe, to niko nije hteo da pije. maksimum se zadrzala neka sa mlekom u velikoj chashi, koja je bila vishe bila bela kafa nego kafa s mlekom. ali su se umerili poprilichno sa dimenzijama... Edited November 4, 2015 by gospa buba
Frank Pembleton Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 rano mi je od 7 djeje bastion? edip@frank. e, da, pa utom kosti su odavno prestali da sluze te king sajz porcije kafe, to niko nije hteo da pije. maksimum se zadrzala neka sa mlekom u velikoj chashi, koja je bila vishe bila bela kafa nego kafa s mlekom. ali su se umerili poprilichno sa dimenzijama... Gotovo je sad....
renne Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Ja jednom pitao što ne služe leba uz tu ogromnu kafetinu
gospa buba Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 (edited) bila je ful besmislena. ja sam se tamo navadila da uzimam malu kafu velichine kapucina i crni chaj, to mi je bilo nekako normalno za tamo. ja inache nisam volela koste, samo ovu jednu lokaciju. i stolice su mi se svidzale, onako raznorazne. ima samo jedno mesto u delcheva koje ima josh vishe raznoraznije stolice. bozavam, naravno ^_^ i sad je svakako gotovo. videcemo kakva ce bit nova kafana. ako nishta drugo, pishe na reklami da ce bit kafe Edited November 4, 2015 by gospa buba
Блок_64 Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) rano mi je od 7 djeje bastion? Упиши себи одмах минус ако не знаш где је бастион. http://www.011info.com/kafe-barovi-i-klubovi/bastion-caffe Edited November 4, 2015 by Блок_64
gospa buba Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 (edited) Упиши себи одмах минус ако не знаш где је бастион. http://www.011info.com/kafe-barovi-i-klubovi/bastion-caffe kako da ne znam svashta stobom, samo mu nikad nisam dala ime ^_^ minus pishi slobodno, ja se po blokovima krecem intuitivno odselilo mi se drushtvo odatle, ne svracam vishe... Edited November 4, 2015 by gospa buba
Barti66 Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 gdje je taj djilasov fektori? edit, a, vidim. samo nisam znala po imenu. tamo mi se kuce zavlaci medju stolove kad smo u prolazu, ne znam sta je privlaci. znnaci dobra kafa? Jes dobra ali ne kao do proletos,nešto su zaj stvar poslednjih meseci ali i dalje vrlo dobri i vrlo razumni sa cenom.
Lezilebovich Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 posao mi je zgubidan frendli. tj frilensujem, i to na internetu, pa sam u mogucnosti :) e dobro ste mi rekli za fektori. meni je terasa djelovala neprivlacno, pa sam ga preskakala. pa i jeste terasa očajna, mislim da tu bude miliona stepeni. jednom sam seo tu i nakon nekoliko minuta ušao unutra. bolje i mlin na uvce, nego prženje i odozgo i odozdo. sve to ne menja činjenicu da im je kafa odlična :)
Frank Pembleton Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 E tu gde je bastion valjda ima negde neki fićka koji shvali nekakvim svakakvim kafama... poslato sa WC šolje by BVK
morgana Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 (edited) kafasutra? Jes dobra ali ne kao do proletos,nešto su zaj stvar poslednjih meseci ali i dalje vrlo dobri i vrlo razumni sa cenom. pa i jeste terasa očajna, mislim da tu bude miliona stepeni. jednom sam seo tu i nakon nekoliko minuta ušao unutra. bolje i mlin na uvce, nego prženje i odozgo i odozdo. sve to ne menja činjenicu da im je kafa odlična :) odlicno, bas mi odgovara, blizu mi je :) Edited November 5, 2015 by morgana
Recommended Posts