gospa buba Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 apsolutno. osetim da nema pojma matish i mrko gledam ostala navika da se uchi po kafanama. vajerbez je samo uchvrstio namere -_-
Pontijak Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) apsolutno. osetim da nema pojma matish i mrko gledam ostala navika da se uchi po kafanama. vajerbez je samo uchvrstio namere -_- zato ja i ne ulazim u kafeterije jer pojma nemam matis a ne bih da me mrko gledate secam se, u moje vreme, 1 profa sa filozofskog, bandic sa etnologije, ispitivao studentariju u tadasnjem kolarcu, kafani a ne narodnom univerzitetu, da ne bude zabune pa se zalio kad ga je naucno nastavno vece kritikovalo zbog tog boemskog i nepedagoskog pristupa pa prestao sa tom, po meni sasvim lepom praksom eh stari kolarac s kraja 70-ih i pocetka 80-ih Edited November 4, 2015 by Pontijak
morgana Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) gdje je taj djilasov fektori? edit, a, vidim. samo nisam znala po imenu. tamo mi se kuce zavlaci medju stolove kad smo u prolazu, ne znam sta je privlaci. znnaci dobra kafa? Edited November 4, 2015 by morgana
Frank Pembleton Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 nikad ne idem u ni jedan grinet :D meni je grinet u nushicevoj, ako se bash setim ^_^ edip. zar ima grinet u bzdj? u aveniji gladnih dva? nikad ne idem na tu stranu . i shta se besnish na kostu, to mi je strateshka lokacija, sedecu shtagod da otvore :D dobro, mozda bash ne ako bi se autsorsovala ona kafana shto ima nacrttanog rashu iz faze ddd Ima grinet u bzdj tamo kod SoGe.. A u kostu ne idem od kada su uveli kelnere pa ih zabole da paze kakvu kafu prave i forsiraju da sto pre popijes to sto pijes...A i bljutavo u velikim soljama za supu... kako bre grinet u G. Delceva gde?
Pontijak Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 gdje je taj djilasov fektori? valjda tamo negde u gagarina preko puta pijace, tu negde, sta je to 500 metara tamo amo nego, deluje li prsuta? vratila se medju zive? :)
morgana Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 da, da, vidim po slikama, znam ga, tamo setam pseto prsut djeluje ko brufen, odlozeno, a i mora da se ponavlja na par sati, ali bolje sam, hvala :)
Pontijak Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 da, da, vidim po slikama, znam ga, tamo setam pseto prsut djeluje ko brufen, odlozeno, a i mora da se ponavlja na par sati, ali bolje sam, hvala :) prouci ti to upustvo, mozda treba da se ponavlja na 15-ak minuta :) a ja stalno mislim da si ti u herceg novom pa se iznenadim kada si ovde :D
gospa buba Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 gdje je taj djilasov fektori? edit, a, vidim. samo nisam znala po imenu. tamo mi se kuce zavlaci medju stolove kad smo u prolazu, ne znam sta je privlaci. znnaci dobra kafa? dobra i za kupit da se nosi mlevena kuci, po 250 grama pakuju. baba i deda se navukli -_- Ima grinet u bzdj tamo kod SoGe.. A u kostu ne idem od kada su uveli kelnere pa ih zabole da paze kakvu kafu prave i forsiraju da sto pre popijes to sto pijes...A i bljutavo u velikim soljama za supu... kako bre grinet u G. Delceva gde? pa ne pitam za delcheva, to je avenija 1, bzdj je avenija 2. mislim, gladnih :D
morgana Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) a ja stalno mislim da si ti u herceg novom pa se iznenadim kada si ovde :Dsad sam i u hn i u bgd, ko prava crnogorka :D mora se ta kafa probati. Edited November 4, 2015 by morgana
Lezilebovich Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 dobra i za kupit da se nosi mlevena kuci, po 250 grama pakuju. +1. Dobra i za kuvanje kuci, a dobar i espreso tamo...
gospa buba Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 (edited) +1. Dobra i za kuvanje kuci, a dobar i espreso tamo... nene, super im je kafa, ali taj mlinac ubija, jer je ispred red od osamsto hiljada penzosa kafu, i samo rkcu i melju po ceo dan, sad je josh gore nego pre nekoliko godina, provalila ekipa kafu super su mi bili i oni i kosta jel rade od osam, meni kad treba kafana, treba mi sabajle ^_^ Edited November 4, 2015 by gospa buba
Pontijak Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 sad sam i u hn i u bgd, ko prava crnogorka :D mora se ta prsuta pojesti. kako postizavas tolika putovanja tamo - amo? :o opravio u cilju poboljsanja tvog pritiska :D
Pontijak Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 jer je ispred red od osamsto hiljada penzosa kafu, i samo rkcu i melju po ceo dan, sad je josh gore nego pre nekoliko godina, provalila ekipa kafu ja zamislio kako penzioneri rkcu i pricaju (melju) o svemu i svacemu po ceo dan i to kako je sve gore nego pre nekoliko godina
Recommended Posts