Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Našli povećanu konc fenola kod dece,tako je čini mi se sve počelo u Lakoviću...hm,deca duvala lepak sa fenolom?Sve bi ja njih uza zid...msm ne decu.

Pa bila ona gradski sekretar i rekla da je samo kod jednog deteta nadjen povecan nivo...

Posted (edited)

Don'o od kuće il' samo on(a) duva...

Edited by Barti66
Posted

Pa recimo boravi u onim zgradama?

poslato sa WC šolje by BVK

Posted (edited)

Ili boravi u zadimljenim prostorijama. Nivo fenola se meri u krvi(ili beše u urinu) i on je metabolički produkt, a u vazduhu se meri nešto drugo.

Edited by yabadaba
Posted

Pa recimo boravi u onim zgradama?

poslato sa WC šolje by BVK

Zar one nisu raseljene?
Posted

Zar one nisu raseljene?

jesu.

ali kad nasha drzava neshto zasere, nikad nije dovoljno.

Posted

zgrade u bloku a idu do samog pešačkog trotoara u omld. brigada. jel to po projektu bilo tako ili su se investitori malo raširili

:unsure:

biće veselo kad se nasele 

:s_w:

Posted

zgrade u bloku a idu do samog pešačkog trotoara u omld. brigada. jel to po projektu bilo tako ili su se investitori malo raširili

koji broj je taj blok? necemo valjda pustiti da ga zovu blok a? <_<

Posted

Da,snimio sam i ja tu poziciju...ne bi pazario taj položaj ni za 500 konvertibilnih po m2.

Posted

koji broj je taj blok? necemo valjda pustiti da ga zovu blok a? <_<

67a čini mi se

Posted

mislim da im je prodaja išla bolja nego što su očekivali, pa su odlučili da ubace još koji stan. a možda ljudi vole big pizzu, pa im ostalo para za stanove  ... dobro je da ne naprave most do vrtića :(

Posted

ne znam, meni je ta zgrada do ulice zaizgledala najgradskije od svega u okolini. sad, koji pakao ce da bude za zivot, to je druga pricha.

Posted

prošao sam onom uličicom iz omldbrgd do delte pre neki dan. pa oni će moći da se dobacuju iz stanova sa komšijom prekoputa. deluje pregusto.