September 30, 20159 yr Našli povećanu konc fenola kod dece,tako je čini mi se sve počelo u Lakoviću...hm,deca duvala lepak sa fenolom?Sve bi ja njih uza zid...msm ne decu. Pa bila ona gradski sekretar i rekla da je samo kod jednog deteta nadjen povecan nivo...
September 30, 20159 yr Ili boravi u zadimljenim prostorijama. Nivo fenola se meri u krvi(ili beše u urinu) i on je metabolički produkt, a u vazduhu se meri nešto drugo. Edited September 30, 20159 yr by yabadaba
September 30, 20159 yr Pa recimo boravi u onim zgradama? poslato sa WC šolje by BVK Zar one nisu raseljene?
September 30, 20159 yr Author Zar one nisu raseljene? jesu. ali kad nasha drzava neshto zasere, nikad nije dovoljno.
September 30, 20159 yr zgrade u bloku a idu do samog pešačkog trotoara u omld. brigada. jel to po projektu bilo tako ili su se investitori malo raširili biće veselo kad se nasele
September 30, 20159 yr Author zgrade u bloku a idu do samog pešačkog trotoara u omld. brigada. jel to po projektu bilo tako ili su se investitori malo raširili biće veselo kad se nasele koji broj je taj blok? necemo valjda pustiti da ga zovu blok a? <_<
September 30, 20159 yr Da,snimio sam i ja tu poziciju...ne bi pazario taj položaj ni za 500 konvertibilnih po m2.
September 30, 20159 yr koji broj je taj blok? necemo valjda pustiti da ga zovu blok a? <_< 67a čini mi se
September 30, 20159 yr zgrade u bloku a idu do samog pešačkog trotoara u omld. brigada. jel to po projektu bilo tako ili su se investitori malo raširili biće veselo kad se nasele mislim da im je prodaja išla bolja nego što su očekivali, pa su odlučili da ubace još koji stan. a možda ljudi vole big pizzu, pa im ostalo para za stanove ... dobro je da ne naprave most do vrtića :(
September 30, 20159 yr Author ne znam, meni je ta zgrada do ulice zaizgledala najgradskije od svega u okolini. sad, koji pakao ce da bude za zivot, to je druga pricha.
September 30, 20159 yr prošao sam onom uličicom iz omldbrgd do delte pre neki dan. pa oni će moći da se dobacuju iz stanova sa komšijom prekoputa. deluje pregusto.