Lezilebovich Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 koji prostor ima vip u airport sitiju ? zar oni nisu prekoputa u onom ofis parku ili tu negde pored rajfajzena ?
Pontijak Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 koji prostor ima vip u airport sitiju ? zar oni nisu prekoputa u onom ofis parku ili tu negde pored rajfajzena ? au da da da, prolupao sam nacisto i pomesao lokacije telenora ima u erport sitiju
katamaran Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Snimih NLO Pretpostavljam da je neki balon na relativno maloj visini kod Mirine Vecne vatre. U svakom slucaju nije nesto sto je stalno tu jer bih ga ranije primetio. A mozda su i vanzemaljci pa su posle nestali u pravcu Grocke :)
Frank Pembleton Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Da nije dron za beerfest? poslato sa WC šolje by BVK
katamaran Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 (edited) Vrlo moguce. Otprilike je tu negde. Ne bih rekao da je dron jer je loptastog oblika al garantovano nesto za Beer fest. Edited August 19, 2015 by katamaran
vathra Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Оде Дејтонка. Срушили су је још пре две недеље, сад нешто раскопавају пуном паром. И издржала је 20 година, са све несрећним надимком.
Frank Pembleton Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Оде Дејтонка. Срушили су је још пре две недеље, сад нешто раскопавају пуном паром. И издржала је 20 година, са све несрећним надимком. Spomen jednog perioda...
katamaran Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 (edited) Bas me iznenadi danas. Pojma nisam imao da je ruse. Super fora prelazak camcem do Ade. Sad mi zao sto mnogo cesce nisam isao preko nbgd-a Edited September 15, 2015 by katamaran
gospa buba Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Super fora prelazak camcem do Ade. Sad mi zao sto mnogo cesce nisam isao preko nbgd-a mi to stalno radimo, mnogo je dobro. nachi ode dejton. lazni kraj ere <_<
svashtabezneshto Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Pričate o pumpi Dejton ili neka druga građevina?
vathra Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Pričate o pumpi Dejton ili neka druga građevina? Пумпа, не знам да има нека друга Дејтонка. Иначе ценим да праве нешто веће на том месту. И омања пумпа је имала већу радњу од ње.
gospa buba Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 (edited) Pričate o pumpi Dejton ili neka druga građevina? nemam pojma, ja bash retko idem u beograd pa da prodjem ^_^ Edited September 15, 2015 by gospa buba
svashtabezneshto Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Hvala hvala. Ostalo mi je negde da je ta pumpa nešto skoro renovirana te mi malo čudno da je sad ruše.
Recommended Posts