Frile Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 što god da ti padne na pamet - neko se setio pre tebe: evo mobilne crkve (crkva za poneti)
gospa buba Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 pa mozda vernike iz blokova mrzi da idu u o brigada ili na bezaniju da se penju, pa da se izadje u 1 susret. upsic ^_^
Pontijak Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 eeee pravi vernici su nekada isli peske u jerusalim a vidi ti ove danasnje lencuge. kako bilo, crkve u nbg su jedna estetska skarednost, one dve nakazne cigleno-betonske su dovoljan dokaz, sasvim je ok ona u vojvodjanskoj ali to je staaara crkva staaarog sela bezanija
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 ima crkva, na groblju, novom bežanijskom
Pontijak Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) ne vredi. drkvi* je to malo jer gde god ti prazan plac nadjes a ti temelje za crkvu posadi! * drzavna crkva Edited July 6, 2015 by Pontijak
vorda Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ili još bolje, naprave crkvu na splavu na Savskoj keju. Može isto da bude mobilna, pa po potrebi svrati do Munzea. Pravoslavlje na vodi.
gospa buba Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Ili još bolje, naprave crkvu na splavu na Savskoj keju. Može isto da bude mobilna, pa po potrebi svrati do Munzea. Pravoslavlje na vodi. ovo je previshe avangardno -_- mozda neshto u zlatu i gipsanim radovima ipak
Frank Pembleton Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 A ako ti je baš frka da se vidiš sa duhovnikom, lepo sedneš na 73 ili 610 pa odeš u Omladinskih brigada ili na 82 na pa Bežaniju; to je 5-10 minuta... Ma meni je duhovnik u onoj crkvi kod merkatora noproblemo... Sto vise razmisljam sve mislim da ce je krknu ovde
Pontijak Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 nisam krsten, nisam hriscanin, nemam duhovnika uz svo uvazavanje religijskih pripadnosti i slobode veroispovesti ma neka se oni nose u tri lepe
Frank Pembleton Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 nisam krsten, nisam hriscanin, nemam duhovnika uz svo uvazavanje religijskih pripadnosti i slobode veroispovesti ma neka se oni nose u tri lepe Eto ja sve to nabrojeno u plusu, pa ih i ja teram u 3pm
Pontijak Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Eto ja sve to nabrojeno u plusu, pa ih i ja teram u 3pm ma dzaba sto mi psujemo, oni ce nastaviti da zidaju svoje odvratne betonsko-ciglene kioske
Frank Pembleton Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 ma dzaba sto mi psujemo, oni ce nastaviti da zidaju svoje odvratne betonsko-ciglene kioskeNajgore što te odluke posle niko ne ispravi. Tj. ne može i da hoće.
Recommended Posts