July 6, 20159 yr što god da ti padne na pamet - neko se setio pre tebe: evo mobilne crkve (crkva za poneti)
July 6, 20159 yr Author pa mozda vernike iz blokova mrzi da idu u o brigada ili na bezaniju da se penju, pa da se izadje u 1 susret. upsic ^_^
July 6, 20159 yr eeee pravi vernici su nekada isli peske u jerusalim a vidi ti ove danasnje lencuge. kako bilo, crkve u nbg su jedna estetska skarednost, one dve nakazne cigleno-betonske su dovoljan dokaz, sasvim je ok ona u vojvodjanskoj ali to je staaara crkva staaarog sela bezanija
July 6, 20159 yr ne vredi. drkvi* je to malo jer gde god ti prazan plac nadjes a ti temelje za crkvu posadi! * drzavna crkva Edited July 6, 20159 yr by Pontijak
July 6, 20159 yr Ili još bolje, naprave crkvu na splavu na Savskoj keju. Može isto da bude mobilna, pa po potrebi svrati do Munzea. Pravoslavlje na vodi.
July 6, 20159 yr Author Ili još bolje, naprave crkvu na splavu na Savskoj keju. Može isto da bude mobilna, pa po potrebi svrati do Munzea. Pravoslavlje na vodi. ovo je previshe avangardno -_- mozda neshto u zlatu i gipsanim radovima ipak
July 6, 20159 yr A ako ti je baš frka da se vidiš sa duhovnikom, lepo sedneš na 73 ili 610 pa odeš u Omladinskih brigada ili na 82 na pa Bežaniju; to je 5-10 minuta... Ma meni je duhovnik u onoj crkvi kod merkatora noproblemo... Sto vise razmisljam sve mislim da ce je krknu ovde
July 7, 20159 yr nisam krsten, nisam hriscanin, nemam duhovnika uz svo uvazavanje religijskih pripadnosti i slobode veroispovesti ma neka se oni nose u tri lepe
July 7, 20159 yr nisam krsten, nisam hriscanin, nemam duhovnika uz svo uvazavanje religijskih pripadnosti i slobode veroispovesti ma neka se oni nose u tri lepe Eto ja sve to nabrojeno u plusu, pa ih i ja teram u 3pm
July 7, 20159 yr Eto ja sve to nabrojeno u plusu, pa ih i ja teram u 3pm ma dzaba sto mi psujemo, oni ce nastaviti da zidaju svoje odvratne betonsko-ciglene kioske
July 7, 20159 yr ma dzaba sto mi psujemo, oni ce nastaviti da zidaju svoje odvratne betonsko-ciglene kioskeNajgore što te odluke posle niko ne ispravi. Tj. ne može i da hoće.