Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

• Replies 9.8k
  • Views 794.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

http://www.naxi.rs/kamere/bigScreen/31

evo kamere sa delte, jg i stanje u saobraćaju u istoj

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću

jedno za novobeograđane pitanje opšteg tipa :)

verovatno se doseljavam s porodicom (dvoje dece, jedno 5 godina, drugo tek 5 meseci) u 23. Blok.

stanom smo baš zadovoljni.

ali interesuje me da li neko može da mi podeli neku zanimljivu/korisnu informaciju o tom komšiluku.

vidim da su tu vrtić i osnovna škola, gde ova druga deluje na sajtu odlično.

blizina trgovinskih objekata je isto super.

ali eto, nešto ličnije, neke impresije, šta god.

hvala unapred!

• Author

ne znam lichnije od dobra shkola dobar vrtic. u vrtic ishlo jedno dete, neko vreme krace, u shkolu idu prijateljska deca. shkola stalno pre podne, ako te to raduje.

a i shta ce ti lichnije ^_^

Fin blok, meni omiljen (osim sto mu Sava nije blizu kao ovim "pravim" blokovima). Ziveo sam tamo 2 godine I apsolutno sve je blizu. Skola I vrtic u sred bloka. Maxi I Vero su tu, kao I mala pijaca u 24. Pored Boze Prelevica I one njegove glumice sa ogromnim celom, najpoznatiji stanovnik bloka je Kale.

Ima I skola tenisa, teren za odbojku I basket I fudbalicu.

Edited by Lezilebovich

• Author

Pored Boze Prelevica I one njegove glumice sa ogromnim celom

vidish ti to! a kad se slika u gloriji, sve u belom, ђeca umivena, sve je menhetn moj je zivot shvicarska ^_^

Edited by gospa buba

ne znam lichnije od dobra shkola dobar vrtic. u vrtic ishlo jedno dete, neko vreme krace, u shkolu idu prijateljska deca. shkola stalno pre podne, ako te to raduje.

a i shta ce ti lichnije ^_^

svih osam razreda? vau!

nije da išta menja ali me interesuje - da li možda znaš koliko je dece/odeljenja po razredu? pretpostavljam da je u pitanju manja škola čim imaju samo jednu smenu.

Edited by Svarog

Fin blok, meni omiljen (osim sto mu Sava nije blizu kao ovim "pravim" blokovima). Ziveo sam tamo 2 godine I apsolutno sve je blizu. Skola I vrtic u sred bloka. Maxi I Vero su tu, kao I mala pijaca u 24. Pored Boze Prelevica I one njegove glumice sa ogromnim celom, najpoznatiji stanovnik bloka je Kale.

Ima I skola tenisa, teren za odbojku I basket I fudbalicu.

da, video sam da ima terena.

ali ajd sad je loše vreme pa naravno nije bilo nikog kada sam ja gledao, nego inače - je l se skuplja narod, ima li dece na tim terenima?

• Author

svih osam razreda? vau!

nije da išta menja ali me interesuje - da li možda znaš koliko je dece/odeljenja po razredu? pretpostavljam da je u pitanju manja škola čim imaju samo jednu smenu.

ne, velika je shkola, tj nije mala, male shkole idu u 2 smene :p.

mogu da pitam. ali to ti isto nishta ne znachi, ne gine ti :D

ono, vidish dete s prozora, dok ne pochnu da ti beze okolo po blokovima da ih ne gledash :p

da, video sam da ima terena.

ali ajd sad je loše vreme pa naravno nije bilo nikog kada sam ja gledao, nego inače - je l se skuplja narod, ima li dece na tim terenima?

Za odbojku znam da se igra celo leto, ali malo stariji , ne bas deca.

I znam da je svojevremeno mogla odredjena ilegalna supstanca da se kupi u dvoristu skole u nocnim satima, ali sumnjam da je I dalje tako...

Edited by Lezilebovich

Boža je mislim stanovao u soliterima kod FDU tamo...

A nije Sava baš toliko daleko...

Poslato sa WC šolje by BVK

Boža je mislim stanovao u soliterima kod FDU tamo...

A nije Sava baš toliko daleko...

boza je stanovao u 36 ili 38 nisam siguran, al cujem da se odselio. nema vise selebrtija u 23cem :D

ed. u stvari u 42 il 44 zivi Nataša Miljković

Edited by Čutura

znam da nije dozvoljeno linkovanje ka blicu i ostalim tabloidima. objavljen je tekst o veličanstvenom radu žandarmerije u blokovima 44 i 45 (valjda). otprilike, ulazimo u stanove poznatih dilera, legitimišemo sumnjive, posle ponoći se ovde motaju samo oni koji nameravaju da urade nešto što se kažnjava kao krivično delo. i tako. 

veljo, šta si od ovoga?  :D

Jbga odrastao u 70-om , pao u 45-om...

Nije valjda da stvarno kontrolišu samo 44 i 45. blok? :blink:

Situacija od pre više godina, 61.blok: policija pokušava da razbije blindirana vrata dilera, neko iznutra baca paketiće belog praha dole u garaže a okupljeni komšiluk ispred zgrade ima besplatnu predstavu.